Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mgr. Jiří Vidlák je učitel anglického jazyka. Služby: - výuka angličtiny pro jednotlivce - skupinová výuka angličtiny - firemní kurzy. Ve volných chvílích maluje obrazy, které i prodává.

Mgr. Iva Lubalová poskytuje: - překlady z NJ do ČJ a naopak - tlumočení z NJ do Čj a naopak - výuku německého jazyka - firemní výuka - doučování z němčiny - průvodcovská činnost v němčině - výuka a doučování latiny.

Projekt Green Power Generation - vývoj, který se věnují problematice využitelnosti obnovitelných zdrojů - vývoj a provoz energetických zařízení. Další činnot: - vývoj zákaznického softwaru. Jihlavská 682/2f 664 41 Troubsko Obchodní oddělení: tel. 543 255 589

Specializace na elektronické (e-learningové) vzdělávání.

Engineeringové služby v oblasti výzkumu a vývoje automotive, aerospace aj. (MADYMO, HyperWorks atd.). Podpora, prodej a školení produktů HyperWorks.

Jsme personálně-vzdělávací společnost, která pomáhá řešit personální problematiku, přičemž klade důraz na efektivitu, individuální přístup a diskrétnost při zpracování získaných informací. Služby pro klienty: -vyhledávání a výběr uchazečů -psychodiagnostické testy -tréninky zaměstnaneckých dovedností -koučování ...

Stavebně-historický průzkum staveb. Specializace na technické stavby a vodohospodářská historická zařízení

Výroba, návrh, projekce, realizace: - CAID modelování - plastelínové modely - pryskyřičné modely - průmyslový design - frézované modely - stavba automobilových a motocyklových prototypů - karbonové komponenty a díly.

Zabýváme se pořádáním konzultačních seminářů

Poradenství při vývoji plastových dílů a konstrukcí forem. Školení, semináře v oboru vstřikování plastů. Moldes 3D. Digimat. Prodej softwarů Moldex 3D, Digmat. Moldflow simulace. Analýzy vstřikování plastů.

Služby v oboru BOZP a PO - kompletní školení zaměstnanců pro bezpečnost a ochranu zdraví zaměstnanců při práci a požární ochranu - zpracování dokumentace BOZP a požadavků PO.

Služby v oborech informatika, marketing a lidské zdroje: - tvorba webových stránek - tvorba e-shopu - firemní vzdělávání - kariérní poradenství.

Agentura DAPO Marty Laudátové je specializovaná na pořádání seminářů k daňové problematice poskytovatelů zdravotních služeb (lékařů, zubních techniků) – fyzických a právnických osob.

Služby: - školení požární ochrany a BOZP - protipožární ucpávky a těsnění - oprava, servis, montáž hydrantové systémy, hasící přístroje - zprávy požární ochrany - tepelné i protipožární izolace vzduchotechnických zařízení E-shop: - hydrantové systémy - pracovní postroje - lana - karabiny, kladky

Komplexní práce a služby: -požární ochrana PO, požární servis -bezpečnost a ochrana zdraví při práci BOZP.

Výroba, prodej: - protipožární dveře - interiérové dveře - bezpečnostní dveře - PP zkoušky, certifikace - ocelové dveře. Revize, oprava: - ruční hasicí přístroje - hydranty, doplnění hydrantových skříní.

Požární a bezpečnostní služba. Technicko - organizační činnost v oblasti požární ochrany. Servis: - zpracování požárně bezpečnostního řešení stavby k projektu - výpočty a rozmístění přenosných hasících přístrojů a hydrantů Technickoorganizační činnost v oblasti bezpečnosti práce.

Firma VČELNEX s.r.o. byla založena v roce 1990 a od této doby se zaměřuje na výrobu Královské medoviny. Naše ryze česká firma se také zabývá výrobou přírodní léčivé kosmetiky a přírodních léčiv, které jsou schváleny Ministerstvem zdravotnictví ČR. Výzkum, výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: Královská medovina -je kvalitní ...

Manažerka síťového obchodu a marketingu Poradenství v oblasti zdravi a vizáže koordinace svateb, vizážistka barvové poradentví Lektorka, publikování, kurzy, poradenství v oblasti podnikání na mateřské dovolené

Investiční poradenství Průzkum trhu Poradenství - assessment - koučink - management - psychologie - lidské zdroje - častá témata (mezilidské vztahy, manažerské dovednosti, prodej a obchod, komunikace, řízení lidských zdrojů, výběr zaměstnanců, time management, relaxace) Pořádá - vzdělávací a ...