Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Přednášky a semináře - pracovní terapie. Kancelář: Jaselská 8, 602 00 Brno, Zlatý klíček Prokešovo nám. 5, Moravská Ostrava Pernerova 11, Praha 3

Bar Horolezecká stěna Pořádají - bouldering - kurzy lezení pro dospělé a děti

Jazykové kurzy: - angličtina - němčina - hebrejština - čeština pro cizince

Servis a údržba počítačů PC. Údržba tiskáren. Návrh a realizace LAN a WiFi. Konzultace v oboru ITC. Pořádání školení a odborných kurzů ICT.

Služby - přípravné kurzy k přijímacím zkouškám - celoroční kurzy malby a kresby, dějiny umění - pořádání festivalu architektury a designu.

Služby: -boulderingová stěna. -bar. Kurzy: -bouldering.

Stříhání a trimování psů, u kříženců střih dle přání, rozčesávání, depilace chloupků v uších a další. Krátké objednací lhůty. Prodej krmiv pro psy a kočky, věrnostní knížky + krmivo zdarma s tím související od firmy fitmin, poradenství ohledně problémového chování psů, výživové poradenství, výcvikové hodiny v nádherném prostředí lesa psích duší ...

Německé centrum poskytující kurzy němčiny a češtiny pro cizince, překladatelský a tlumočnický servis a grafologické služby.

Pořádání - tělovýchovné aktivity - aktivity pro děti a mládež - vzdělávací aktivity - kulturní aktivity.

Střední škola s internátem - 120 míst. Studijní obory s maturitou: - technik puškař - mechanik seřizovač - uměleckořemeslné zpracování kovů - práce rytecké. Obory bez maturity: - obráběč kovů - obsluha CNC strojů - puškař - puškařství - nástrojář - rytec kovů - umělecké rytí kovů.

Výroba, e-shop: - bižuterie - náramky, náušnice - vlasové doplňky Služby: - kreativní kurzy.

Zkoušky PK, školení, rekvalifikace: - strážný - vzděláváním pracovníků v oblasti bezpečnosti

Činnost: - rodinné konstelace - prožitkové semináře.

Činnost: - služby v oblasti BOZP a PO - ochrana životního prostředí - koordinátor BOZP

Vinařství Dvůr pod starýma horama s.r.o. najdete v obci Boršice nedaleko Uherského Hradiště. Součástí areálu jsou stylové sklepní prostory s posezením. Jde o penzion s bezbariérovým přístupem, ubytování lze spojit s degustací vína. Pokud patříte k hostům, které láká vinařská turistika, zpestříme Vám pobyt v penzionu vinařským programem - ...

Firma SAFETY PRO s.r.o. se zabývá kompletním servisem v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) včetně zajištění školení a poradenství. Také provádíme inženýrskou činnost, ve které vám zajistíme autorizovaného inspektora pro technický dozor staveb. Soustředíme se na lokality jako je Brno a jeho blízká města. ...

Genealogické služby: - genealogické výzkumy na území Čech, Moravy a Slezska - vyhledávání údajů o předcích v matrikách, pozemkových knihách a dalších pramenech - sestavování rodokmenů, rozrodů, vývodů atd. (forma dle přání klienta) - čtení a přepis starých textů - místopis.

Služby - vedení účetnictví - daňová evidence - individuální či skupinové kurzy - administrativní činnost - kontrola nemocných - webdesign.

Střední škola, gymnázium. Čtyřleté a šestileté studium. Gymnázium Otrokovice je všeobecně zaměřenou školou. Dosahuje dlouhodobě vysoké procento přijetí na vysoké školy (v roce 2015 přes 90%). Škola organizuje zájezdy studentů do zahraničí (Velká Británie, Řecko, Rakousko, lyžování v Rakousku). Připravuje studenty k ...