Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Pořádání kurzů a seminářů z oblasti účetnictví, daní, ekonomiky a práva. Ekonomické i daňové poradenství, audit účetnictví, operace s podnikem a zpracování daňových přiznání.

Vzdělávací středisko, akreditované Ministerstvem školství ČR. Kurzy: Jazykové kurzy pro dospělé, předškolní děti v mateřských školách i speciální pro seniory Rekvalifikační kurzy: - Daňová evidence - Účetnictví - Mzdové účetnictví Po ukončení těchto kurzů získá absolvent Certifikát s celostátní platností. Jednoleté pomaturitní ...

Základní škola pro 750 žáků se školní jídelnou a družinou. Školní jídelna - tel. 465 424 273.

Personalistika a pořádání školení pro firmy.

Institut rozvoje evropských regionů - podpora celoživotního vzdělávání - podpora rozvoje řešení vědeckých a vývojově - výzkumných projektů, zpracovávání koncepčních materiálů a studií - podpora přístrojového, informačního a prostorového vybavení výchovných, vědeckých a výzkumných činností - rozvoj informačních ...

Střední průmyslová škola, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové -pracoviště Hradební 1029 (SOŠ a SOU) -pracoviště Hradecká 647(SPŠ)

Nabízíme vzdělávání pro firmy, obchodní, komunikační i prezentační dovednosti, řízení změn, vedení porad či řešení stress management.

Služby: - parašutistický výcvik - tandemové seskoky

Nabídka kurzů Anglického jazyka.

Školení firem - pracovníků Restrukturalizace firem Specialista - poradce v oboru ekonomika a řízení Specialista - poradce v oboru alternativní medicína, oblast psychická i fyzická

Poradenství a certifikace systémů managementu dle norem ISO.

Nabízíme komplexní servis v oblasti jazykového vzdělávání, školení soft skills, překladů a tlumočení. Zaměřujeme se především na firemní klientelu.  Jazykové vzdělávání: angličtina – arabština – čeština – čínština – dánština – chorvatština – finština – francouzština – italština – japonština – němčina – nizozemština – norština – portugalština – ...

Školské a sociální služby pro děti a mladé lidi s tělesným postižením. Mateřská škola. základní škola. Střední škola. Zdravotně rehabilitační pracoviště.

Jsme úspěšná jazyková škola, která Vám od roku 2004 nabízí kurzy: - anglického - německého - španělského - francouzského - ruského - českého jazyka pro cizince. Naši zkušení a kvalifikovaní lektoři - včetně rodilých mluvčích - vyučují podle vysoce efektivní komunikativní metody. .

Škola a kurzy - potápění Prodej - potápěčské potřeby Servis - potápěčská technika Potápěčské práce

Základní škola, mateřská škola, školní družina, školní jídelna.

Překlady a tlumočení - angličtina - makedonština - chorvatština - ruština - běloruština - slovenština - čeština Výuka - běloruština - ruština - čeština - chorvatština - makedonština - slovenština - srbština.

Kostel. Zájmové kroužky pro mládež i dospělé: -stolní tenis -jazykové kurzy -keramika -pohybové a sportovní kroužky -technické kroužky.

Public relations Pořádání - konference i tiskové - kongresy - semináře - odborná školení - kulturní akce - slavnostní otevření - doprovodné programy - recepce - firemní prezentace.

Kurzy, semináře: - partnerství - tantrické masáže Služby: - tantrické masáže