Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Služby - poradenství pro logistiku - logistické audity - poradenství pro řízení firem - optimalizace zásob, skladů - vzdělávání v oblasti logistiky

Kurz - anglický jazyk v praxi Vzdělávací agenturakurzy - umění komunikovat - umění prodat a vyjednat - mystery shopping - projektové řízení - měření úspěchu - měření motivace - seberozvoj a sebepoznání - řízení lidských zdrojů

Doučování dětí z prvního a druhého stupně základní školy: -čtení -gramatika -matematika Doučování středoškoláků, kteří se chtějí připravit k maturitě. Doučování cizinců, kteří se chtějí naučit číst dobře česky.

Činnost: - jazykové kurzy - školení - účetnictví - realitní činnost

Služby: - výuka anglického jazyka rodilým mluvčím.

Vývoj a výroba zařízení na úpravu pitné a technologické vody z jakéhokoliv kontaminovaného zdroje.

Maloobchod, e-shop, půjčovna, servis: -potápěčská výstroj. -potápěčské vybavení. Služby: -kurzy potápění.

Vývoj, výroba: -plastikářské technologie . Prodej, montáže: -plastová okna a dveře.

Skiareál - Ski park Osvětimany. Lyžování - 400m dlouhá sjezdovka s převýšením 98m. Dva vleky, pro děti tažné lano (60m). Typ vleku: POMA s regulací rychlosti Večerní lyžování: ano, oboustranné osvětlení Úprava svahu: umělé zasněžování, sněžná děla, rolba Chřibákova lyžařská a snowboardová škola. Půjčovna, prodejna: - lyžařského ...

Pořádání odborných vzdělávacích seminářů, především v oblasti práva a ekonomie. Organizování speciálních seminářů na objednávku.

Základní škola. Další telefon: - jídelna, tel.:702278874 - I.stupeň Staré Město, Brněnská 1000 tel.:702278872 - 1.třída a družina Staré Město, Náměstí hrdinů 715 tel.: 608355780 - jídelna II. stupeň tel.: 702278875.

Knihovna: - pro děti (dětská). Knihovnické služby: - výpůjční služba, půjčovna: knihy, časopisy - besedy pro děti - nabídka pro školy - soutěže, promítání, programy pro děti.

Služby: -jazykové kurzy - výuka angličtiny. Do your English a favor. Make it work.

Základní škola, ZŠ. Školní družina a jídelna.

Střední odborná škola ekonomického zaměření. Denní a dálkové nástavbové studium oborů: - management obchodu a služeb - management sportu - podnikání a management.

Prodej, výroba a vývoj: - bezmotorová i motorová rogala, výroba, opravy, repase - závěsné kluzáky, výroba, kompletní servis a technické prohlídky - rogala prodej - náhradní díly pro závěsné kluzáky výroba - kompozitové díly na zakázku, poradenství v oblasti závěsného létání. Škola létání: - létání na závěsném kluzáku rogalo ...

Výuka - anglický jazyk s rodilým mluvčím.

Základní škola. Pod základní školu spadá i mateřská škola se 2 třídami. Ve škole pracuje školní družina se 2 odděleními. Školní klub s širokou nabídkou kroužků. Ve škole je odloučené pracoviště ZUŠ Kroměříž.

Služby: - poradenství - školení prodejních dovedností - lektor. Komplexní služby v oblasti BOZP a PO. Školení první pomoci a další.

Zprostředkování: -ubytování v Londýně. -studijní pobyty.

Činnost: - služby v oblasti BOZP - požární prevence - ekologie - školení

Školení, revize: -vysokozdvižné vozíky -manipulační technika -jeřábnické průkazy -vazačské průkazy -VZV.