Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Zabýváme se tiskovou produkcí, pořádáním reklamních kampaní, konzultacemi a školeními. Specializujeme se na polygrafii.

Softwarový audit včetně bezpečnosti SEO optimalizace Webdesign tvorba - www stránky Poradenství - výpočetní technika Externí správa počítačových sítí Školení - výpočetní technika Zálohování dat.

Školení - elektro Školení - vazači - jeřábníci - lešenáři - strojníci - motorové pily - řidiči referenčních vozidel - hydraulická ruka - topiči - vysokozdvižné vozíky

Jazyková škola Brno Top English: -kurzy angličtiny s profesionálními lektory -příprava na mezinárodní zkoušky -individuální výuka -firemní kurzy -pomaturitní studium -překlady.

Golfový trénink - individuální pro všechny hráčské úrovně - výuka ve skupinách - rodinné a dětské tréninky

Informační středisko: tel.318622384, fax 318628179 e-mail:icko@kjd.pb.cz. Pracovní doba: po, st 8-18 út, čt, pá 9-18 so 8-11. Služby: -potisk trička dle vaší předlohy z fotografie logo firmy ap. -scanování -kopírování černobílé a barevné -vydávání novin HORYMÍR redakce tel.318630703 -výroba propagační ...

Obchodně-servisní firma. Zajištění - provoz a údržba nemovitého majetku města: - volnočasový sportovní areál: - víceúčelové hřiště - tenisové kurty - fotbalové hřiště s umelým povrchem - tělocvična po pohybové sporty, - wellness, suchá sauna - vířivá vana - sportovní hala pro sporty: - kopaná, volejbal, nohejbal, ...

Školení obsluh motorových vozíků. Instruktor obsluhy motorových vozíků.

Překlady, tlumočení: - angličtina - francoužština - němčina - ruština - španělstina Jazyková škola: - výuka pro firmy - pomaturitní studium - metodické semináře pro učitele. Kurzy: - angličtina - angličtina pro děti - němčina - španělština - čeština pro cizince - ruština - francouzština.

Prodej - výpočetní technika - spotřební materiál Servis - výpočetní technikapřestavba a stavba - výpočetní technikačištění a údržba PC a tiskáren Tvorba - www stránky Webhosting Návrhy, realizace a správa - počítačové sítě Školení - výpočetní technika

- nehtové studio - školení manikůra, pedikůra.

Prodej - autorská keramika - ručně malovaný textil Kurzy - keramické, výtvarné.

Kurz - šerm. Umělecká agentura - vystoupení na téma historie šerm, orientální a historický tanec, kejklíři a historická řemesla i pro film a divadlo.

Výroba: - železniční technika - lanová posunovací zařízení - posunovací lokomotivy - kolejové tahače - hnací kolejové vozidla. Výzkum v oblasti využití biomasy, tříděných odpadů a dřevní štěpky v procesu pyrolýzy.

Jazyková škola - Angličtina Uherské Hradiště: -specializuje se na výuku anglického jazyka -pro začátečníky i pokročilé -obecná i odborná angličtina -profesionální služby a individuální přístup v řešení jejich jazykových potřeb.

Poskytování služeb v oblasti požární ochrany, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Služby v oblasti personálního a organizačního rozvoje. Poradenství, semináře, školení, kurzy: -rozvoj podniku -rozvoj managementu -rozvoj týmů -rozvoj služeb -řízení lidských zdrojů -učící se organizace -coaching. Firma je partnerem United Change Comapanies.

Vedení lidí, školení, semináře. Kolbův výukový cyklus. Čtyři základní formy vzdělávacích akcí: - výuka založená na experimentech - praktická cvičení - prezentace se zapojením účastníků - prezentace na základě příkladů a analogií. Vedení lidí a týmová práce: - školení a vzdělávání - najímání nejlepších - vedení porad - ...

Jazyková škola. Nabízíme výuku zejména evropských jazyků (angličtina, němčina, španělština, francouština, čeština pro cizince aj.), překlady a tlumočení.

Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd.