Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce: - školení BOZP, koordinátor BOZP na stavbách. Kontroly nemocných. Komplexní služby v oblasti požární ochrany. Školení PO. Zavedení systému jakosti ISO 9001, 14001.

Střední odborné učiliště stavební. Škola. Vzdělávání v oborech s výučním listem: - zedník, tesař, klempíř, pokrývač, instalatér, elektrikář, truhlář a oborech s maturitní zkouškou: - Operátor dřevařské a nábytkářské výroby, - Mechanik instalatérských a elektrotechnických zařízení. Provádíme služby ve všech uvedených oborech.

Střední škola. Obory studia: - Ekologie a biologie - Agropodnikání - zemědělská výroba - obchod a služby - Opravář zemědělských strojů - Nástavbové studium. Školní jídelna: - tel.: 556706300.

Metoda RUŠ-Terapie pro řešení psychických i fyzických problémů. Změna programů v hlavě. Meditace. Semináře osobního rozvoje. Kursy břišních tanců. Oriflame-zprostředkování obchodu

Odborné učiliště a praktická škola.Speciální střední škola-mentální postižení, více vad, SPU

Mateřská škola nabízí výchovu a vzdělávání pro děti zpravidla od 3 do 6 let.

Revize: - elektrická zařízení do 1000V - hromosvody. Servis: - CNC zařízenídodávka - náhradní díly. Školení: - obsluhy CNC strojů.

Překlady a tlumočení - arabština Jazyková školavýuka - arabština.

Výklad z tarotových karet - astrologie Kurzy - tarotová školasemináře - taroty, astrologie Spisovatelka

- Brain-friendly School: - týdenní intenzivní kurzy angličtiny a němčiny - doplňkové speciální intenzivní kurzy - rozšiřování znalostí v partnerských školách v Evropě, USA a Kanadě - jazykové vzdělání pro firmy - studium v zahraničí - překlady, tlumočení.

Kulturní dům. Služby: -víceúčelový,taneční sál -knihovna -kino,promítání filmů -hudební kurzy,učebna,hudební škola (výuka hry na flétnu,klarinet,klavír) -klubovna,výstavní síň -informační centrum,infocentrum.

Služby: -poradenská, vzdělávací společnost -vyhledávání a následné přidělení uchazečů o zaměstnání dle potřeb uživatele -personální, účetní, právní a daňové poradenství.

Kadeřnictví Kosmetické služby - kavitace - fotodepilace - radiofrekvence - fotoomlazení - korekce vrásek - chemický peeling - kosmetický laser - výplně rtů kolagenem - dermatologie Pedikúra - manikúra Pořádá - rekvalifikační kurzy (pedikúra, manikúra) Masáže

Klub sportovních potápěčů mládeže Kurzy - potápění pro děti, mládež i dospělé - plavání s ploutvemi..

Prodej - učebnice jazyků Angličtina - překlady - tlumočení Němčina - překlady - tlumočení Ruština - překlady - tlumočení Výuka - angličtina - němčina - ruština - francouzština - individuální i skupinová výuka - obchodní jazyk.

Výklad z karet Pořádání - přednášky - semináře

Vzdělávací středisko. Školení, kurzy, rekvalifikace: - kadeřnice, kosmetička, pedikúra, manikúra, nehtová modeláž - permanentní make-up - provozovatel sauny, solária - vizážista - zájmové a nádstavbové kurzy.

Pražská školka je soukromé předškolní zařízení vyznávající zdravý životní styl. Nachází se v klidné přírodní lokalitě nedaleko od Prahy. Zdravý životní styl je promítnut nejen do stravování, ale do veškerých denních aktivit včetně spánku. Samozřejmostí je veškerá strava v BIO kvalitě. Přijímáme děti již od 18 měsíců..

Jazykové vzdělávání: - výuka jazyků pro děti, mládež a dospělé - angličtina, němčina. Speciální vzdělávací jazykové programy. Příprava na mezinárodní zkoušku FCE pro mládež. Firemní vzdělávání. Individuální vzdělávání.