Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Terapie, kurzy, semináře, besedy a další: -rodinné konstelace -firemní konstelace -konstelace pro obchodní zástupce -vztahy na pracovišti - REIKI

Služby v oblasti bezpečnosti práce - koordinátor BOZP na stavbách - bezpečnost práce Služby v oblasti požární ochrany - organizační činnosti v oblasti PO - požární ochrana

Psychoterapeutická a psychosomatická péče. Anonymní psychoterapeutická péče. Rodinné, podnikové a organizační konstelace. Kurzy hubnutí a zdravého životního stylu. Masáže, cvičení, jóga a meditace. Firemní poradenství a koučink.

Soukromá střední odborná škola zajišťující výuku tříletých, čtyřletých a pětiletých oborů obchodní akademie, podnikání. Možnost dálkového studia.

Jediná škola v České republice, která obor s tímto unikátním zaměřením vyučuje. -design oděvů(módní návrhářství včetně doplňků) -styling (make-up, účesy, barevná typologi, korekce) -modeling (předvádění modelů, choreografie) -grafický design, fotografování + digitální úpravy

Obory s výučním listem: Truhlář pro nábytkové a stavební truhlářství Truhlář pro umělecké truhlářství a řezbářství Uměleckořemeslné a restaurátorské práce v čalounictví Aranžérství, propagace a reklama U všech výše uvedených oborů je možnost 2leté maturtiní nástavby Maturitní obory: Záchranářství a bezpečnost obyvatel ...

Maturitní obor s talentovou zkouškou: -Architektura a design interiéru

Mezinárodní škola koučinku je určena pro manažery, externí kouče i širokou veřejnost. Její struktura umožňuje, aby absolventi plynule přecházeli do dalších kurzů a zvyšovali si tak svou kvalifikaci.

Nabízíme inženýrské práce ve stavebnictví, výkon činnosti technického dozoru stavebníka TDS, TDI a koordinátora BOZP

Zdvihací zařízení. Montáž, opravy a rekonstrukce: - jeřáby Opravy a rekonstrukce: - zdvihadla - pohyblivé pracovní plošiny Školení: - jeřábníci - vazači.

Mám bohaté zkušenosti s moderováním akcí různého zaměření i ozvučením menších klubů. Zároveň v nich vystupuji jako DJ. Dále nabízím namluvení textů a dabování filmů. Pro zájemce vedu kurzy dabingu.

Rekvalifikace, osobnostní rozvoj a trénování paměti. V naší společnosti se specializujeme na vzdělávání dospělých. Zajišťujeme výuku řady rekvalifikačních kurzů. Nabízíme také konzultace a koučink zaměřené na osobnostní rozvoj.

Spojená akreditační komise vznikla v roce 1998. Naším posláním je trvalé zvyšování kvality a bezpečí zdravotní péče v ČR pomocí akreditací zdravotnických zařízení, poradenské činnosti a publikačních aktivit.

Prodej: -výpočetní technika -tiskárny -faxy. Počítačové kurzy-školení.

Mezinárodní jesličky se zaměřením na hudbu pro děti od 1 roku do 3 let v Praze 1. V prostorách naší školky, které jsou přizpůsobené pro potřeby a zabavení dětí nabízíme hlídání 24 hodin denně. Všichni naši pracovníci mají mnohaleté zkušenosti s péčí o děti různých národností. Hovoříme: - česky - francouzsky - anglicky - německy. ...

Yacht-Charter ve světě, pronájem plachetnic, katamaránů, motorových lodí a člunů v Chorvatsku, Černé Hoře, Itálii, Řecku, Turecku, Karibiku. Luxusní jachty s posádkou, yachtinvestment, bazar lodí, firemní školení, teambuilding, e-shop, pojištění, pojištění kauce, počasí...

Škola orientálních tanců v jižních Čechách v Českých Budějovicích. Kurzy pro začátečníky i pokročilé.

Nabízíme: - firemní vzdělávání - vzdělávání veřejné správy - rekvalifikační programy - poradenství - sociální práce - analytické činnosti a další programy pro firemní rozvoj.

Školení v oblasti datových komunikací se zaměřením na technologie Cisco. Realizace a zajištění širokého spektra leteckých činností. Lety po ČR a zahraničí, zkušební lety, přeškolení na typ, paravýsadky, letecká fotografie a další.

Poradenství a konzultace v oblasti: - ochrana utajovaných informací (dříve utajovaných skutečností) - dle zákona č. 412/2005 Sb. atd. - ochrana osob, majetku a informací - systém managementu (řízení) jakosti dle norem ISO - řízení lidských zdrojů. Organizační poradenství. Vzdělávací aktivity včetně lektorské činnosti ve výše uvedených ...

Pořádání odborných kurzů, seminářů, školení a tréninků. Nabídka poradenství, organizace konferencí a workshopů.

Monitoring vlivů na životní prostředí.