Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Jazykové studio. Pořádáme individuální výuku cizích jazyků pro děti a dospělé, doučování dětí ZŠ, SŠ - jazyky, matematika, fyzika a další předměty. Dále nabízíme individuální přípravy na přijímací zkoušky (víceletá gymnázia, SŠ). Naši lektoři dojíždí k Vám.

IT služby Vytváření a udržování systému jakosti ISO 15189, NASKL, SAK BOZP: - poradenská činnost Účetnictví: - daňová evidence - personalistika a mzdy - vyúčtování pro zdravotní pojišťovny Personalistika.

Umělecká a produkční agentura, která působí na trhu již od roku 2002. Specializujeme se na firemní večírky (k výročí společnosti, vánoční večírky, party k uvedení nového výrobku či služby na trh, family days atp.), plesy, městské slavnosti, svatby.

Služby pro uživatele digitálních a informačních technologii, komplexni IT služby, dodávky na klíč, individuální přístup, školení, poradenství, prodej počítačů

Komplexní jazykové služby v angličtině a němčině - jazykové kurzy, překlady, tlumočení, jazykové korektury.

Služby: -výzkum trhu. -poradenství pro řízení značek.

Společnost Conference Partners nabízí profesionální spolupráci při organizaci mezinárodních i tuzemských. - kongresů - konferencí - symposií .

Vzdělávací a kulturní agentura. Komplexní zajištění konferencí, festivalů, workshopů, propagačních a zážitkových akcí, výroba filmů a reklamních spotů, tiskové služby a korekturní činnost.

Zámečnictví. Soukromé doučování: -matematika.

Komplexní služby v PO a BOZP. Prodej a servis: -hasicí přístroje, hydranty, požární ucpávky, požární klapky atd.

Zpracování statických pevnostních, stabilitních a tepelných výpočtů: - statické posuzování tlakových nádob dle ČSN 690010, EN 13445. Daňové přiznání. Vedení: - daňové evidence. Úklidové práce na stavbách. Drobné bourací práce. Zemní práce: - terénní úpravy. Pomocné práce na fasádách. Pořádá: - veřejné kulturní akce a zábavy - ...

Školení: -kurzy pro firmy, veřejnost -individuální koučink -outdoor -zpětná vazba 360° Individuální koučink.

Zaměřujeme se na kombinaci outdoorových aktivit se simulačními i strategickými hrami, rozvoj osobnosti a posouvání.

Personální agentura. Pořádání: - semináře a kurzy.

Kurzy - potápění CEBTRUM 5***** světových škol, IANTD, UDI, CMAS, SSI a další... Cesty po světě s potápěči a jejich doprovodem Kurzy s přístrojem i pro mládež a seniory v bazénu o hloubce 5ti metrů. Certifikovaný kolektiv Instruktorů s aktivním statusem a pojištěním pro klienty !!! Kurzy Freediverů a začátečníků. Půjčovna výbavy a ...