Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Zprostředkování poradenství v oblasti rozvoje lidských zdrojů, rekvalifikačních kurzů a projektové činnosti.

Cvičení pro děti. Dětské zábavné pořady.

Produkty a marketing FLP. Dětské fitness pro děti a rodiče. Fitness, výživa, regenerace.

Taneční škola, výuka: -společenské tance -taneční kurzy -minitaneční -základní taneční -taneční pro vysokoškoláky a dospělé.

MAATA je dobrovolné sdružení, které vzniklo na přání rodičů přicházejícíh na kouzelné místo umístěné v Tróji - Podhoří. Naším zájmem je vzdělávání dětí v systému pedagogiky Montessori v kombinaci s přísupem Respektovat a být respetován.

Dětský klub Kodymka nabízí celodenní vyžití pro děti různého věku. V malém kolektivu bude zajištěn individuální přístup ke každému dítěti dle jeho věku, potřeb a zájmů.

Služby: - hlídání dětí - Babysitting (po 18. hodině, o víkendu) - dětské kroužky - dětské oslavy - logopedie - dětská psychologie - angličtina pro nejmenší - anglická konverzace pro školáky - němčina pro nejmenší a pro školáky - čtení s prvňáčkama. Hlídání dětí - Babysitting: - pro děti od 18 měsíců do 6 let - herna vybavena ...

Školení a dokumentace: - bezpečnost práceprodej - bezpečnostní a výstražné tabulky. Revize, opravy, kontroly: - hasicí přístroje - hydrantové systémy s tvarově stálou hadicí. Opravy a revize: - požární vodovody. Školení a poradenství: - požární ochrana. Prodej: - požární hlásiče.

Služby: -projekce: -informační systémy, systémová integrace při realizaci -ochrana, bezpečnost informací v informačních systémech -expertizní posuzování navrhovaných i realizovaných informačních systémů -konzultace, poradenství: -tvorba informačního systému -organizace: -kurzy (osobní počítače, programové vybavení).

Vzdělávací a rozvojové programy. Výběry zaměstnanců: - Executive Search (Přímé vyhledávání zaměstnanců) - pozice: - střední a vyšší a top management - nižší pozice prodejce, asistentka apod. Vzdělávání komunikační dovednosti: - rétorika a rezentace - řeč těla - optimalizace - transakční analýza - sebeprezentace - ...

Vzdělávání, semináře a konference Ekonomické a organizační poradenství Marketing & Clienting Management Euroconsult je významnou poradenskou společností, která v České republice i v zahraničí nabízí široké spektrum poradenských služeb podnikové, bankovní a municipální klientele. Poskytované specializované služby zaměřené na: - ...

Jazyková škola s individuálním přístupem ke studentům a klientům. Firma nabízí veřejné i firemní kurzy angličtiny, němčiny a ruštiny. Výuka je zaměřena na obecné užívání jazyků, nebo používání v obchodním styku. Překlady a tlumočení.

Bakalářské programy Angličtina jako cizí jazyk, Čeština jako cizí jazyk v prezenční i kombinované formě. Uplatníte se jako lektoři angličtiny či češtiny pro cizince, naučíte se cizí jazyky a budete připraveni pro navazující magisterské studium.

Kosmetický salon. Služby: -kosmetika -manikúra -masáže -rekvalifikační kurzy, zájmové kurzy a doškolovací kurzy.

Pořádáme kurzy, školení a semináře pro absolventy, zkušené manažery i firmy. Zapomeňte na teorii. Zjistěte co funguje a proč. Chcete školení zdarma nebo odloženou platbu?

SLEVOHIT.cz je slevový server, který nabízí výhodné nakupování. Naleznete zde nabídky se slevou až 90% od prověřených dodavatelů, které můžete získat díky velké kupní síle.

Mediace a konzultace při řešení sporů. Koučink.

Služby: -pořádání kurzů -kurzy -kurzy pro studenty -kurzy pro firmy.

Mateřské centrum. Služby: -vzdělávací programy. -předporodní příprava. -cvičení pro děti. -výtvarné dílny. -krátkodobé hlídání dětí. -besedy s odborníky.

Střední průmyslová škola stavební. Obory: - pozemní stavitelství - pozemní a inženýrské stavitelství - architektura a pozemní stavitelství - počítačová grafika ve stavebnictví.

Knihovna. Provozovatelem je: Městské kulturní středisko Studénka, příspěvková organizace.

Levné překlady a tlumočení do italštiny, angličtiny a němčiny. Nabídka kurzů pro tyto jazyky. Osvědčená kvalita za nejlevnější cenu.

Knihovna. Provozovatel: Městské kulturní středisko Studénka, příspěvková organizace.