Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Návrh, vývoj, konstrukce a výroba elektronických zařízení na zakázku se zaměřením na kosmický výzkum a přístroje pro vědecké účely.

Akreditované vzdělávací středisko MŠMT, ECDL. Rekvalifikační kurzy, rekvalifikace, semináře, odborné školení: - účetnictví, daně, personalistika - programování, počítačové kurzy, práce na PC, MS OFFICE - podnikatelské a manažerské kurzy. Sídlo firmy: - K Myslivně 2082/27, Ostrava - Poruba.

Kompletní řešení cestovních služeb. Prodej letenek. Služby: - letenky online - prodej letenek - letenky prodej - ubytování online - odbavení online - zájezdy online - pojištění online - trajekty online - parkování online - odbavení online - víza. Incoming: - transfery z letiště - ubytování - tlumočení. Konference, kongresy, ...

Nabídka školících kurzů a programů manažerských či vůdčích schopností.

Ekologická výchova a osvěta pro žáky základních a mateřských škol.

Výzkum, vývoj a produkce přípravků s mykorhizními houbami, které jsou ekologickou, efektivní a ekonomickou pomocí při pěstování rostlin. Základem je přátelský vztah mezi půdními houbami a rostlinou, odborně nazývaný MYKORHIZA. Na výzkumu a vývoji mykorhizních produktů firma spolupracuje s několika vědeckými a komerčními institucemi na mezinárodní ...

Poskytování kongresových služeb se zaměřením na medicínu.

Služby: -překlady a tlumočení -jazykové kurzy pro děti i dospělé -servis ve všech světových jazycích. Tlumočení - standardní, konsekutivní, simultální, soudní.

LETECKÉ SLUŽBY : LETECKÁ ŠKOLA – LETECKÝ VÝCVIK VRTULNÍK - VRTULNÍKY : - Soukromý pilot - PPL (H) - Obchodní pilot - CPL (H) (modulový kurz)

Ucelené tréninkové programy: - obchod - služby - finance - vyjednávání - individuální trénink - koučování - cold calling.

Vystavování, vydávání, zpracování, prodej formulářů: - certifikáty o původu zboží - karnety ATA - form A - EUR-1, EUR-2 Poradenství i s garancí anonymity: - celní - daňové - zdravotní a sociální pojištění Organizování, pořádání: - vzdělávací činnost - kurzy - semináře - výstavy Pronájem: - klub NA RAMPĚ-prostory ...

Montáž, prodej: -horolezecké stěny do tělocvičen, sportovních hal -samonosné venkovní stěny. Horolezecká škola.

Letecká škola se zabývá výcvikem pilotů..

Purple Turtle (školička Želvička) je britské soukromé školní zařízení, které se nachází v centru obce Dolní Měcholupy, Praha 10.

Kosmetický salon - péče o tělo a obličej, vlasy a nehty - esoterické služby - poskytujeme rekvalifikační služby

Společnost Employment Service, a.s. se zabývá realizací komplexních vzdělávacích projektů a poradenstvím v oblasti lidských zdrojů. Úzce spolupracuje se státní správou, především s úřady práce. Hlavní činností společnosti je tvorba a realizace vzdělávacích a poradenských programů dle specifických požadavků a konkrétních podmínek zadavatele na trhu ...

Mateřské školy a jesle anglická mateřská školka - celodenní program pro děti ve věku 2 roky, 5-6 let - časové programy - děti i bez znalosti AJ - lektoři z ČR, GB, USA a NZ

Nabídka: -jednoleté pomaturitní studium angličtiny a němčiny(zahraniční i čeští učitelé, sociální výhody pro maturanty, vědomostní stupně) -odpolední a večerní kurzy angličtiny, němčiny, francouzštiny, španělštiny pro veřejnost -jazykové kurzy pro podniky i instituce -kurzy angličtiny a němčiny pro děti -odborné vzdělávací kurzy a ...

Zajišťujeme služby v oblasti bezpečnosti práce, požární ochrany, školení dělnických profesí, revize vyhrazených zařízení, odpadového hospodářství a chemických látek, zajištění koordinátora na staveništi, zpracování požárně bezpečnostního řešení, dodavatelského zajištění bezpečnostního a požárního technika.

Činnost: - vývoj a údržba tří informačních systémů WAK INTRA, KISKAN a DOK, - vědecká a výzkumná činnost, - tvorba systémů dle požadavků zákazníka.

Zajišťování zahraničních praxí pro studenty technických vysokých škol.

Soukromá jazyková škola, působící na českém trhu již od r. 1992, která vyjde vstříc každému dle časových a jiných možností klienta. The Language House má za sebou již osmnáctiletou zkušenost s výukou jazyků - ne nadarmo se nazývá "Mezinárodní jazykovou školou evropských a orientálních jazyků".

Služby, poradenství, vzdělávání: - vzdělávací firma - trénink, koučování a konzultingu. - tréninkové programy.