Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Základní škola. Školní jídelna 494381611.

Střední průmyslová škola. Pracoviště: Trutnov, Horská 618, tel.: 499815512 Trutnov, Horská 59, tel.: 499815145 Mladé Buky, tel.: 499873189

Školení-firemní kurzy: -marketing -internet-nový způsob komunikace -personalistika -management -jazykové kurzy, výuka jazyků: -anglicky, německy, francouzsky, španělsky. Kurzy pro veřejnost: -počítačové kurzy -jazykové kurzy: -angličtina, francouzština, němčina, španělština -pořádání konferencí a odborných ...

Služby: -manažerské vzdělávání: -řízení lidských zdrojů, efektivní management. -kurzy komunikace: -asertivita, vyjednávání... -výcvik interních lektorů. -poradenství.

Plavecká škola: -výuka dětí od 3 let -malá škola potápění -kvalifikovaná výuka -plavání dospělých s tréninkovým plánem -aquarobik (aqua aerobic).

Taneční škola. Taneční kurzy pro mládež. Taneční kurzy pro dospělé. Salsa kurzy. Solo salsa pro ženy.

Letiště Chrudim Aeroklub Chrudim: -výcvik plachtařský pilotní výcvik na motorových letadlech -pilotní výcvik na ultralehkých motorových letadlech ULLa -základní parašutistický výcvik -vyhlídkové lety kluzáky a motorovými letouny (možnost akrobatických letů) -vyhlídkové lety horkovzdušným balónem -provedení ...

Účetní a vzdělávací kancelář Účetní a auditorské činnosti a jejich revize; daňové poradenství. Poradenství v oblasti podnikání a řízení. Vzdělávání dospělých a jiné vzdělávání.

Klub REMEDIUM je otevřen pro všechny zájemce v důchodovém věku. Přicházejí k nám lidé, kteří mají touhu učit se novým věcem či dovolit si pravidelnou péči o své tělo či duševno. Jedním z důvodů je také příjemně strávený čas ve společnosti ostatních.

Klub Diana je zaměřený na hubnutí, zdraví a krásu. Pořádáme tříměsíční skupinové i individuální kurzy hubnutí, internetové a korespondenční kurzy hubnutí, týdenní pobytové relaxačně redukční pobyty v lázních i u moře.

Klub Beruška je klub pro děti a rodiče, který nabízí dopolední školičku, zájmové kroužky, jazykové a vzdělávací kurzy v příjemném prostředí s hracím koutem pro děti.

Základní umělecká škola pro 1170 žáků se zaměřením na výuku hudebních, výtvarných, tanečních a literárně-dramatických oborů.

Výzkumný ústav textilního zušlechťování. Vývoj, specializovaná výroba, servis: - textilní pomocné přípravky - nové technologie - barviva a koloristický servis - malometrážní zušlechťování - maloseriová výroba strojů - středisko ekologie - technická informatika - akreditovaná zkušebna ISO EN 45001 - technická normalizace - ...

Služby: - překlady, doučování, tlumočení a průvodcovství pro kombinaci německý jazyk a čeština.

Restaurace se specializací na ryby a drůbež. Škola potápění.

Základní škola. Mateřská škola: - tel.: 556303400.