Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Střední odborná škola cestovního ruchu. Studijní obory: Cestovní ruch Grafický desing

Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21. Vyučujeme následující obory vzdělání: Obory vzdělání s maturitní zkouškou (čtyřleté): Mechanik seřizovač Obchodník Obory vzdělání ukončené výučním listem (tříleté): Kadeřník Tesař Truhlář Elektrikář-silnoproud Kuchař-číšník (s možností výběru zaměření: Kuchař-číšník, Kuchař, ...

Poradenství v oblastí managementu a lidskych zdrojů, managerský audit. Pořádání tréninkových a výukových seminářů. Kurzy: - komunikační dovednosti - obtížné komunikační situace, vyjednávání a konflikt - prezentační dovednosti, školení školitelů, firemní kultura a media - osobnost manažera - řízení lidí (základní ...

Soukromá základní škola. Služby, poradenství: -integrace dětí jež mají vývojové vady -škola používá slovního hodnocení -respektuje vývoj osobnosti dítěte -tolerance, komunikace mezi dětmi, rodiči a školou.

Informační a vzdělávací agentura a služby v oblasti bezpečnosti práce a technických zařízení. Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti. Znalecké posudky v oboru bezpečnost práce se specializací v elektrotechnice.

Gymnázium Zlín. Studium: -osmileté: -všeobecné -čtyřleté: -všeobecné -sportovní příprava -tělesná výchova. Jazyková škola: -pomaturitní studium: -angličtina -němčina -francouzština -španělština -italština -portugalština -ruština -čeština. Služby: -přípravné kurzy na státní a mezinárodní zkoušky: ...

Služby: -kurz pro budoucí maminky a tatínky -příprava na těhotenství, porod a šestinedělí -cvičení, plavání pro těhotné -hlazení bříška a relaxace.

Gymnázium, střední škola. Škola se dlouhodobě zaměřuje na výuku jen osmiletého oboru vzdělání se všeobecným zaměřením. Od školního roku 2007/2008 vyučujeme podle vlastního školního vzdělávacího programu „Non scholae sed vitae discimus“.

Mateřská škola pro 62 dětí s vlastní jídelnou.

Certifikace dle norem ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000, ISO 20000-1, ISO 27001, ISO 13485, EN 22716, ISO 3834, EN 1090, EN 15085, EN 10219-1, EN 10088-4, EN 15088, EN 14554, EN 17660.

Distribuce, prodej, školení, servis: -CAD/CAM software GibbsCAM. Rekvalifikační kurzy: -obsluhy CNC obráběcích strojů.

Poradenské služby, komplexní a praktické pokrytí potřeb italské klientely. Analýza trhů a výrobních sektorů. Studie proveditelnosti podnikatelských záměrů. Vyhledávání obchodních partnerů. Příprava a zakládání obchodních společností. Účetní a daňnové poradenství. Právní a personální asistence. Public relations a reklama.

Vzdělávací a poradenská firma: - tvorba a realizace školicích programů pro firmy a organizace - poradenství - koučování - personální audity - školení interních školitelů firem - výzkumy personálních a systémových potřeb organizace a kvality služeb - praktické řešení sporů a konfliktů vyjednáváním a technikou mediace.

Aktivity centra DYNAMIK: - informační a poradenská činnost - tvorba a úprava vzdělávacích programů - vzdělávání budoucích lektorů - vzdělávání s komponentou IT - mezinárodní školicí programy.

Církevní konzervatoř Opava - šestileté studium hudby v oborech - HRA NA VARHANY - HRA NA KLAVÍR - HRA NA CEMBALO - ŘÍZENÍ SBORU - SÓLOVÝ ZPĚV - HRA NA DECHOVÉ A STRUNNÉ NÁSTROJE. Čtyřletého studia ukončeného maturitní zkouškou. Šestiletého vyššího odborného studia ukončeného absolutoriem.

Služby: -odborné poradenství -v potravinářství -ve stravování -vypracujeme HACCP -proškolíme.

Veterinární správa. Kontrola: - zdraví zvířa - zdravotní nezávadnost potravin. Ochrana státu před možným zavlečením nebezpečných nákaz nebo jejich nositelů.

Veterinární správa. Kontrola: - zdraví zvířa - zdravotní nezávadnost potravin. Ochrana státu před možným zavlečením nebezpečných nákaz nebo jejich nositelů.

Veterinární správa. Kontrola: - zdraví zvířa - zdravotní nezávadnost potravin. Ochrana státu před možným zavlečením nebezpečných nákaz nebo jejich nositelů.

Nabídka služeb při posuzování shody. Certifikace, inspekce, zkoušení.