Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Soukromé gymnázium: -čtyřleté -šestileté -osmileté školní kluby, klub: - individuální péče o žáky, žák - doučování - Pravidelná zájmová činnost zaměřená na sport, kulturu, kultura nebo jiné aktivity, aktivita.

Střední pedagigická škola: - školní klub: - doučování - zabezpečení mimoškolní činnosti, činnost - pravidelná zájmová činnost zaměřená na sport, kulturu, kultura nebo jiné aktivity, aktivita.

Vysoká škola, studium práva: - studium bakalářského oboru, obor Právo. Studium probíhá dálkovou, dálka formou, forma.

Základní umělecká škola: - obory: hudební, hudba, výtvarný, taneční, tanec a literárně–dramatický, literatura, drama.

Konzultace a poradenství v oblastech: -systém řízení jakosti dle ISO 9001(QMS) -bezpečnost informačních systémů -systém bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -integrované systémy řízení (IMS).

Občanské sdružení. Pobočka: - Textilní 6, 79401 Krnov - tel.: 554692260. Služby: - akreditované rekvalifikační kurzy.

koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Chov domácích a zoologických zvířat a poskytování souvisejících služeb Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců Správa a údržba nemovitostí Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Pořádání odborných kurzů, školení a jiných ...

Vzdělávací agentura: - jazykové kurzy - počítačové kurzy - akreditované kurzy - kurzy komunikace a rozvoje sociálních dovedností Překlady a tlumočení

Služby: - výuka německého jazyka.

Služby pro školy: -programy primární prevence rizikového chování -adaptační pobyty -školní výlety -vzdělávání pedagogů. Kurzy pro firmy: -asertivní techniky -týmové spolupráce -jak motivovat pracovníky, jak vybrat kvalitní pracovníky -specializační studium pro ŠMP.

Jsme tréninková a poradenská společnost, která se specializuje na uzavřené firemní kurzy v oblasti: Značkových a autorizovaných servisů automobilů Výrobních podniků v automobilovém průmyslu Servisních středisek strojů a zařízení

Základní škola. Současti školy: -školní jídelna -školní družina.

Pořádání: -odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti nejrůznějšího zaměření. Poskytuje také poradenství, software a zabezpečuje zpracování dat a správu sítí..

ZAPO služby v oblasti PO a BOZP Služby v oblasti požární ochrany a ochrany bezpečnosti práce (BOZP).

Školení pro vizuální kontrolu svarů podle evropských norem

Vzdělávání dospělých. Provoz vzdělávací agentury. Nabídka a realizace seminářů a kurzů v oblasti soft skills. Pořádání kurzů PC gramotnosti. IT služby, správa servrů a vytváření LAN. Semináře probíhají ve vašich prostorách, externích zařízeních, ve školícím středisku v Praze 6.