Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Jazykové a vzdělávací centrum. Vzdělávání, kurzy: - angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština, ruština, polština, čeština pro cizince Překlady, tlumočení. Pomaturitní studium, jazykové audity.

Finská sauna - vířivé vany Plávání kojenců, batolat a dětí předškolního věku

Miniškolka - pro děti od 3 let s výukou anglického jazyka - sportovní, hudební a výtvarné zaměření

Kurzy angličtiny - individuální výuka

Dovolená s tancem u moře Pronájem - zrcadlový sál 100m2 Kurzy - jóga - powerjóga - tai chi Taneční studio - výuka orientálního břišního tance RAKS SHARKI - pravidelné kurzy - sobotní semináře - soukromé hodiny - choreografie na zakázku - taneční vystoupení na profesionální úrovni - zrcadlový sál k ...

Výroba - www stránky Školení - výpočetní technikakurzy - výpočetní technika MS WORD, MS EXCEL

Pronájem - kulturní centrum Taneční kurzy Organizace - plesy - koncerty - divadelní představení

Pronájem - nebytové prostory Hlídání dětí Cvičení - jóga Výuka - angličtina - němčina Kurzy - hudební škola YAMAHA

Kadeřnictví Kurzy - holičské a kadeřnické práce

Autoškola - výuka řidičů skupiny B - nabídka kondičních jízd Školení řidičů

Cvičení rodičů s dětmi Pořádání - výtvarné a sportovní kroužky pro děti - cvičení pro rodiče s dětmi - zážitkové dny pro celou rodinu - letní a zimní rodinné rekreace - výtvarné a sportovní programy na klíč pro školky a školy Pořádání - večerní dílny pro dospělé

Rekvalifikace - manikúra - modeláž nehtů - kosmetika - vizážistika - kadeřnictví - masáže

Prodej - potravinové doplňky Masáže reflexní, breussova metoda, rekondiční a reflexní - REIKI Harmonizace čaker - irisdiagnostika - biofotony Poskytování - poradenství (revoluční hubnutí)

Tenisová škola - skupinová a individuální výuka tenisu pro děti a dospělé

Poradenství - při řízení změn Koučink - při řízení projektů