Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Mateřská škola Trhanov je dvoutřídní a poskytuje dětem komplexní předškolní vzdělání. Školka má dvě třídy, šatny, ložnice a sociální zařízení pro každou třídu samostatné. K budově patří také velká školní zahrada. Snažíme se, aby se v naší školce líbilo dětem ale i rodičům. Naleznete nás na adrese Trhanov 33.
Mateřská škola Trhanov, okres Domažlice
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Kurzy - břišní tance Vystoupení - břišní orientální tance od 19.06.2014 do 19.06.2016

přerušení: od: 21.5.2012 Pořádání - školení, semináře, firemní akce, dětské dny.

přerušení: od: 1.7.2014. Služby: -výuka cizích jazyků -jazykové kurzy pro veřejnost -firemní výuka -překladatelské -tlumočnické.

Výuka angličtiny v Brně, jazykové kurzy. Chcete umět mluvit anglicky? Domluvit se anglicky v cizině? Kurzy anglického jazyka v Brně jsou připraveny Vám pomoci. Výuka anglického jazyka "face to face" a intenzívní pomaturitní studium angličtiny Vám pomůže připravit se do Vašeho života.

Od 1. ledna 2014 firma dočasně pozastavuje činnost. Vzdělávací kurzy - pulsová diagnostika - akupunktura - orientální medicína.

Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti .

přerušení: od: 9.4.2014. Kurzy - reiki.

Anglicky 4x rychleji - výuka Callanova metoda. Jazykové kurzy angličtiny (anglický jazyk): - pro mládež a dospělé - pro zaměstnance - pro maminky s dětmi (hlídání dětí během výuky angličtiny) - individuální kurzy přizpůsobené vašim jazykovým potřebám. Ukázková hodina zdarma.

přerušení: od: 1.6.2013 Korektury, doučování, výuka: - texty - český jazyk - čeština pro cizince

Ing. Renata Jelínková - soukromá výuka italského jazyka. Kurzy italštiny pro jednotlivce i skupinky. Individuální výuka italštiny u Vás ve firmě nebo doma.

Jazyková škola, kurzy: - kurzy pro veřejnost - kurzy pro děti - firemní výuka - individuální výuka - překlady a tlumočení - kurzy odborného jazyka - realizace projektů ESF - tvorba metodických materiálů - angličtina - němčina - ruština - španělština - francouština - čeština pro cizince Pomaturitní studium: - akreditace ...

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Testování, měření, analýzy a kontroly -Zprostředkování obchodu a služeb -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd

Soukromá vysoká škola Znojmo. Sídlo: -rektorát: Václavské náměstí 132/6, Znojmo -budova školy: Loucká 21/656, Znojmo. Soukromá vysoká škola ekonomická Znojmo: -škola neuniverzitního typu s bakalářským studijním programem (absolvenský titul Bc.) -moderně vybavené učebny, učebna pro výuku cizích jazyků, multimediální učebna včetně ...

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Fotografické služby -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Velkoobchod a maloobchod Masérské, rekondiční a regenerační služby

Střední odborné učiliště

Nabízíme vyhledávání předků v matrikách na území ČR (zejména jižní Čechy, jižní Morava), popř. dalších pramenech (pozemkové knihy, katastry, urbáře…) -sestavení rodokmenu, vývodu nebo rozrodu předků -čtení a přepis kurentu -genealogické poradenství.

Odborné učiliště a praktická škola. Učební obory: -čalounické práce -šití oděvů -zednické práce -truhlářské práce -kuchařské práce -pečovatelské práce -malířské a natěračské práce -cukrářské práce.

Služby: -všeobecné gymnázium se zaměřením na výuku jazyků a výpočetní techniky -školní klub -studovna -školní autobus -zajištění ubytování žáků.