Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Dobrá jazykovka s.r.o. se zaměřuje na výuku angličtiny, kurzy, včetně individuálních lekcí, přípravy na maturitu a zábavné metody jako je angličtina na jachtě.

Naše služby: - překlady - tlumočení - jazyková škola

Jazykové kurzy: - angličtina, němčina, ruština, polština, francouzština, španělština, čeština pro cizince.

Jazyková škola, jazykové kurzy. Překlady, tlumočení.

tlumočení, překlady, výuka, tlumočník angličtina, španělština -jazykové kurzy, jazykový servis -tlumočnické angličtina, španělština -překlady -výuka jazyku pro firmy -výuka jazyku pro jednotlivce -individuální plán -doučování v angličtině, španělštině -soudní ověření.

The Blah Blah Spot s.r.o. provozuje jazykovou školu, která nabízí kurzy: - individuální - ve dvojicích - skupinové - firemní - online kurzy První hodinu máme zdarma.

Jazyková škola. Služby: - jazykové kurzy, výuka cizích jazyků, individuální hodiny: - Angličtina, Němčina, Francouzština, Španělština, Italština, Norština - tlumočení, překlady - příprava na Cambridgeské zkoušky YLE, KET/PET/FCE - pořádání příměstského tábora, dětský den, Halloween a jiné akce pro děti.

Jazykové kurzy - jazykové kurzy individuální, skupinové, pro děti - výuka jazyků: angličtina, němčina, francouzština, ruština, italština, španělština - pomaturitní studium - firemní vzdělávání - překlady a tlumočení - mezinárodní zkoušky.

Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Znojmo, příspěvková organizace poskytuje svým studentům kvalitní střední odborné a jazykové vzdělání. Žáci mohou studovat čtyřleté či osmileté gymnázium, pedagogické lyceum, předškolní a mimoškolní pedagogiku, sociální činnost či informační ...

Bc. Věra Krauss se zaměřuje na výuku němčiny i češtiny, tlumočení a překlady.

Služby - individuální výuka angličtiny v menších skupinách, firemní výuka - překlady z angličtiny do češtiny i z češtiny do angličtiny.

Školicí středisko. Manažerské kurzy. Počítačové kurzy. Veřejné intenzivní semináře. Firemní trénink na míru. Firemní jazykové kurzy. Personální agentura.

Mgr. Hana Konečná se zaměřuje na kurzy angličtiny různých úrovní, od začátečníků po pokročilé. Poskytuje individuální výuku, kurzy v zahraničí a prodává jazykové slovníky.

Mgr. Daniela Nováková se zaměřuje na výuku německého a anglického jazyka.

Mgr. Vladimíra El Behani se zaměřuje na překlady a výuku německého jazyka.

Jazyková agentura: - zajišťuje zahraniční jazykové studijní pobyty.

Mgr. Veronika Chládková se zaměřuje na výuku angličtiny, němčiny a na tlumočení a překlady.

Pobočka. Jazyková škola, jazykové kurzy. Překlady a tlumočení.

EDUCA - Střední odborná škola, s.r.o. v Novém Jičíně patří k nejstarším soukromým školám v regionu a zaměřuje se na výuku v oboru cestovního ruchu, ekonomiky a podnikání či informačních technologií. Pro své studenty poskytujeme nejen denní studium, ale také dálkové vzdělávání, které pak ukončí absolvováním maturitní nebo závěrečné zkoušky. ...

Jazykové centrum Correct - jazyková škola v centru Brna nabízí: - výuka 21 jazyků (angličtina, arabština, bulharština, čeština pro cizince, egyptština, finština, francouzština, hebrejština, chorvatština, italština, maďarština, němčina, nizozemština, norština, polština, portugalština, ruština, řečtina, srbština, španělština, švédština) - ...

EF Education First s.r.o. je součástí mezinárodní společnosti EF, která se zabývá jazykovým vzděláváním. Nabízí širokou škálu programů pro různé věkové skupiny, od dětí po seniory, a pro různé účely, od studia v zahraničí po firemní školení. Mezi její nejpopulárnější produkty patří: - Jazykové pobyty v zahraničí: EF umožňuje svým klientům ...

Jazyky hravě a efektivně Jazyková škola, kde na prvním místě je výuka německého jazyka. Při výuce používáme didaktické hry na gramatiku či slovní zásobu, ale také moderní technologie a média. Nejvíce učíme individuální kurzy a tandemy. Nabízíme také skupinové kurzy němčiny a angličtiny. Vyučujeme také ruštinu, francouzštinu a ...