Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Obchodní akademie Praha - denní i dálkové studium - kurzy pro děti i dospělé. Obchodní institut - jazykové kurzy - pomaturitní studium - bakalářské studium - rekvalifikační a vzdělávácí kurzy. Pobočka Ostrovského, Praha Ostrovského 36, 150 00, Praha 5 tel. 251 562 286, 732 187 284 email: oi@oapraha.cz

Výuka: - chorvatština, chorvatský jazyk - němčina, německý jazyk - čeština pro cizince. Služby: - turistický průvodce pro Prahu (chorvatština, němčina).

Výuka anglického a německého jazyka pro děti a pokročilé.

Průvodcovské služby - ubytování v Chorvatsku v soukromí penzion Eva - Igrane Tlumočení a doprovod soukromých osob i v zahraničí Výuka - francouzština - chorvatština - ruština - v podnicích i doma - Brno a Prostějovsko - vyšší konverzace a doplnění gramatických znalostí k maturitě a státním jazykovým zkouškám Organizování - semináře v ...

Výuka: -kurzy: -angličtina-rodilý mluvčí -němčina -francouzština -italština -ruština -španělština. Služby: -firemní kurzy -individuální studium -překladatelské -všeobecné kurzy -možnost tvorby vlastního rozvrhu -první týden zdarma.

NETRADIČNÍ NEPUSTILOVA METODA VÝUKY CIZÍHO JAZYKA Jazyková škola založena 1990: -Angličtina -Němčina -Francouzština. Netradiční Nepustilova metoda. Týdenní intenzivní kurzy kdekoli v ČR: -všechny stupně pokročilosti -výuka pondělí až sobota 8 h denně -moderní učebny v centru Brna -ubytování zajistíme. Dvouměsíční kurzy: ...

Jazyková škola. Výuka jazyků pro děti a dospělé, výuka v MŠ a ZŠ, firemní výuka - angličtina, němčina, ruština, španělština, francouzština, italština, čeština - překlady, tlumočení - víkendové a intenzivní kurzy - letní tábory pro děti 6 -14 let.

Překlady, tlumočení. Jazyková škola. Jazykové kurzy. Týdenní intenzivní jazykové kurzy. Jazykové kurzy pro děti. Intenzivní jazykové kurzy. Metoda zrychleného učení. Metoda víceúrovňového vnímání: - využívá jednotlivé prvky progresivních metod učení, jako je Silvova metoda, superlearning, brainmost a sugestopedie.

Jazykové kurzy: - angličtina, němčina, francouzština, španělština, ruština, italština, čínština - kurzy ve firmách - kurzy na míru. Kurzy pro děti od 7 let. Překlady i se soudním ověřením. Tlumočení i soudní tlumočení do všech a ze všech jazyků. Čeština pro cizince. Příprava na maturitu, na mezinárodní zkoušky. Obchodní angličtina.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti Překladatelská a tlumočnická činnost. Výuka ruštiny rodilou pro začátečníky i pro odborně pokročilé. Nabídka přípravy ke zkouškám. Firemní výuka.

-Výuka německého jazyka -Firemní kurzy jednotlivců i skupin -Soukromé hodiny

Jazyková škola. Tlumočení. Překlady. 1. Denní jazykové studium. 2. Odpolední jazykové kurzy. 3. Firemní jazykové kurzy. 4. Individuální výuka. 1. Jednoleté denní pomaturitní studium: -anglický jazyk. 2. Odpolední jazykové kurzy všech úrovní: -angličtina, anglický jazyk -francouzština, francouzský jazyk -němčina, německý ...

Služby: -překlady, tlumočení (soudní tlumočník): -anglický a německý jazyk -úřední překlady s kulatým razítkem: -vysvědčení, rodné listy, oddací listy, potvrzení -překlady odborných textů: -smlouvy, software -technická dokumentace (strojírenství, stavebnictví) -expresní překlady. Výuka cizích jazyků pro podniky. ...

Výuka německého jazyka ve Šternberku, v Olomouci a blízkém okolí.

Jazyková agentura se sídlem v Kroměříži nabízející kurzy angličtiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny. Příprava na mezinárodní zkoušky. Tým zkušených lektorů.

Překlady, tlumočení, jazykové kurzy: - angličtina - němčina - francouzština - španělština - italština - ruština.

Jazyková škola. Služby: - výuka angličtiny netradiční metodou zaměřenou na skutečnou schopnost mluvit - výuka od začátečníků po velmi pokročilé - ukázková hodina zdrama.

Služby: - jazykové kurzy pro děti i dospělé - anglické dětské tábory pro děti od 5 do 14 let

Překlady a tlumočen. Výuka německého jazyka.

Služby: - jazykové kurzy - překlady a tlumočení

Tradiční vsetínská jazyková škola specializující se na výuku španělského a francouzského jazyka. Vyučujeme v jazykové učebně ZŠ Trávníky.