Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

ACE jazykové studio - individuální a firemní výuka cizích jazyků, jazykové pobyty. Nabídka jazyků: - angličtina - němčina - španělština - francouzština - italština - ruština - další jazyky.

Jazyková škola. Služby: -výuka španělštiny -firemní kurzy -individuální kurzy -skupinové kurzy -překlady a tlumočení

Soukromá výuka angličtiny v Praze a okolí, tlumočení angličtiny, poradenství s vazbou na angličtinu.

Provozujeme jazykovou školku a jesle v rodinném prostředí, která poskytuje program v českém a anglickém jazyce pro děti od 15 měsíců do 7 let.

Angličtina pro starší 40 let - skupinová výuka od roku 1999.

Vyučování v oboru cizích jazyků. Nabídka výuky anglického jazyka všech úrovní v individuálních a skupinových kurzech, soukromých i firemních.

Překladatelství a tlumočení Jazyková výuka Manažerské vzdělávání

Vzdělávací agentura. rekvalifikační kurzy akreditované MŠMT: -Účetnictví a daňová evidence v rozsahu 161 hodin teoretické výuky -Mzdové účetnictví v rozsahu 140 hodin teoretické výuky -Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky v rozsahu 161h z toho 80 praktické výuky, která bude realizovaná v MŠ a 81 teoretické vyuky -Hospodyně v ...

Výuka - anglický jazyk pro děti od 2 let. Anglická mateřská škola.

Kompletní firemní jazykový servis na klíč. Výuka anglického, španělského, francouzského a německého jazyka pro zaměstnance. Komunikace v odborném jazyce. Znalost gramatiky. Produkce společenských akcí, zařizování a projekce. Fotografování maminek, miminek a budoucích modelek.

Výuka, překlady a tlumočení - angličtina, němčina obchodní, právní, firemní - individuální kurzy.

Školení, rekvalifikace a učení. Nabízíme kurzy kvalifikační, víkendové a jazykové. Personalista. Pracovník CK a Cestovního ruchu, agličtina.

Poradenství Fondy EU Strategické řízení Organizační řízení Řízení lidských zdrojů Finanční řízení Řízení kvality. Vzdělávání pro veřejnou správu. Aktivní politika zaměstnanosti. Projektová kancelář.

Jazyková škola Překlady Tlumočení