Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Poradenství Fondy EU Strategické řízení Organizační řízení Řízení lidských zdrojů Finanční řízení Řízení kvality. Vzdělávání pro veřejnou správu. Aktivní politika zaměstnanosti. Projektová kancelář.

Jazyková škola Překlady Tlumočení

Jazyková škola: -výuka jazyků (angličtina, francouzština, němčina, španělština) -denní pomaturitní studium -speciální program přípravy k různým typům státních a mezinárodních zkoušek -překlady a tlumočení -kurzy češtiny pro cizince -kurzy pro děti.

Jazyková škola - kurzy angličtiny, němčiny, španělštiny a ruštiny.

Služby: - počítačové kurzy - kurzy německého jazyka - čeština pro cizince

Služby: - firemní výuka - výuka pro veřejnost - výuka angličtiny přes internet

Nabídka firemních i individuálních jazykových a počítačových kurzů pro děti, mládež i dospělé.

Jazyková škola: -výuka anglického jazyka pro dospělé -jednoletý pomaturitní kurs anglického jazyka s denní výukou, který je uznán MŠMT ČR -přípravné kursy na mezinárodní jazykové zkoušky.

Služby: -překladatelské a tlumočnické -výuka angličtiny

Kurzy, výuka: - španělština - němčina

Služby - překlady a tlumočení do italštiny, především právní a technický - soudní překlady - výuka italštiny

Jazykové odborné kurzy pro veřejnost s právem státní jazykové zkoušky.

Soukromá základní škola pro 192 žáků s vyučovacím programem Národní škola, který byl speciálně upraven pro potřeby vyučování cizích jazyků.

Jazyková škola. Výuka angličtiny pro děti i dospělé všech stupňů pokročilosti.

Eagle jazykové centrum. Výuka jazyků - angličtina - němčina - ruština - francouzština - španělština. Překlady a tlumočení.

Služby: - výuka angličtiny pro děti od 1 roku, dále pak pro děti školkového i školního věku

Jazykové studio, výuka: - angličtina - němčina - španělština

Jazyková škola - výuka cizích jazyků - jazykové kurzy skupinové, individuální, firemní, dětské - speciální kurzy s hlídáním dětí, pro seniory - jazykové pobyty s intenzivní výukou.

Jazyková škola: -kurzy anglického, německého, ruského, francouzského, španělského jazyka a čeština pro cizince, výuka Business English pro firmy a podnikatele, víkendové workshopy, letní intenzivní jazykové kurzy, výuka komunikativní metodou kvalifikovanými lektory

Jazyková škola: -výuka angličtiny a němčiny, ruštiny a češtiny pro cizince. Jazykové kurzy: -prázdninové kurzy -jazykové kurzy pro firmy individuální -školení manažerských dovedností. Jazykové kurzy pro začátečníky i pro pokročilé.