Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Vzdělávací středisko, akreditované Ministerstvem školství ČR. Kurzy: Jazykové kurzy pro dospělé, předškolní děti v mateřských školách i speciální pro seniory Rekvalifikační kurzy: - Daňová evidence - Účetnictví - Mzdové účetnictví Po ukončení těchto kurzů získá absolvent Certifikát s celostátní platností. Jednoleté pomaturitní ...

Nabídka kurzů Anglického jazyka.

Nabízíme komplexní servis v oblasti jazykového vzdělávání, školení soft skills, překladů a tlumočení. Zaměřujeme se především na firemní klientelu.  Jazykové vzdělávání: angličtina – arabština – čeština – čínština – dánština – chorvatština – finština – francouzština – italština – japonština – němčina – nizozemština – norština – portugalština – ...

Jsme úspěšná jazyková škola, která Vám od roku 2004 nabízí kurzy: - anglického - německého - španělského - francouzského - ruského - českého jazyka pro cizince. Naši zkušení a kvalifikovaní lektoři - včetně rodilých mluvčích - vyučují podle vysoce efektivní komunikativní metody. .

Překlady a tlumočení - angličtina - makedonština - chorvatština - ruština - běloruština - slovenština - čeština Výuka - běloruština - ruština - čeština - chorvatština - makedonština - slovenština - srbština.

Překlady angličtina - čeština Kurzy -angličtina -konverzace -všeobecná, praktická i obchodní -státní zkoušky.

Kurzy - běžné evropské jazyky - pro firmy, veřejnost i jednotlivce

Jazyková škola, výuka: - angličtina, němčina - španělština, italština - francouzština - maďarština, ruština

První jazyková škola v Hustopečích. Jazykové kurzy angličtiny, němčiny, francouzštiny a španělštiny, ruštiny, češtiny. Čeština pro cizince. Základní i individuální kurzy. Úrovně A1-C2. Přípravné kurzy na státní maturitu, na mezinárobní zkoušky. Překlady a tlumočení. Kurzy pro firmy, pro děti, pro seniory. Výuka probíhá v malých ...

Jazyková škola: - jazykové kurzy pro veřejnost - firemní jazykové kurzy - kurzy pro děti. Výuka: - angličtina, němčina, španělština, francouzština, ruština.

Jazyková škola: - jazykové kurzy pro veřejnost - firemní jazykové kurzy - kurzy pro děti. Výuka: - angličtina, němčina, španělština, francouzština, ruština.

Jazyková škola: - jazykové kurzy pro veřejnost - firemní jazykové kurzy - kurzy pro děti. Výuka: - angličtina, němčina, španělština, francouzština, ruština.

Výuka - angličtina - španělština - ruština - němčina

Jazykový tábor - kapacita 50 osob - 10 - 17 let Výuka - anglický a německý jazyk - klasický táborový program pro 50 osob - 10 - 17 let

Výuka: -anglický jazyk. -německý jazyk. Služby: -překladatelské: -angličtina.

Jazykové kurzy - výuka anglického, německého, francouzského, ruského jazyka - výuka českého jazyka pro cizince - firemní kurzy - angličtina pro nejmenší

Střední odborné učiliště zemědělské: -opravář zemědělských strojů -zámečník -mechanizace zemědělství a lesního hospodářství. Nástavbové studium.

Konsekutivní tlumočení angličtiny Kurzy pro děti a dospělé.

Zemní a výkopové práce, stavební činnost. Také překládáme texty z anglického jazyka do češtiny a opačně a vyučujeme angličtinu.

Překlady a tlumočení - angličtina - francouzština - čeština. Výuka jazyků.