Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Jazykové kurzy: - specializace na angličtinu - kurzy jiných jazyků španělština, italština, němčina, francoužština - dle zájmu a volných kapacit.

Nabízíme kurzy italského jazyka pro skupiny, firmy i jednotlivce, přípravné kurzy na složení zkoušky P.L.I.D.A, kurzy obchodní italštiny, konverzace, speciální kurzy např. italština v kuchyni, čeština pro Italy. Pořádáme přednášky, výstavy, koncerty.

Jazyková škola v šesté městské části. Nabízíme různé jazykové kurzy pro veřejnost i firmy. Semestrální kurzy pro veřejnost jen o 3-6 účastnících v nadstandardních učebnách. Rádi Vám připravíme i individuální kurz na míru. 8 jazyků, skvělí lektoři.

Jazyková škola Brno Top English: -kurzy angličtiny s profesionálními lektory -příprava na mezinárodní zkoušky -individuální výuka -firemní kurzy -pomaturitní studium -překlady.

Překlady, tlumočení: - angličtina - francoužština - němčina - ruština - španělstina Jazyková škola: - výuka pro firmy - pomaturitní studium - metodické semináře pro učitele. Kurzy: - angličtina - angličtina pro děti - němčina - španělština - čeština pro cizince - ruština - francouzština.

Jazyková škola - Angličtina Uherské Hradiště: -specializuje se na výuku anglického jazyka -pro začátečníky i pokročilé -obecná i odborná angličtina -profesionální služby a individuální přístup v řešení jejich jazykových potřeb.

Jazyková škola. Nabízíme výuku zejména evropských jazyků (angličtina, němčina, španělština, francouština, čeština pro cizince aj.), překlady a tlumočení.

Hravá angličtina - angličtina hrou joyful english a mysli anglicky: - výuka, kurzy angličtiny dětí ve věku od 2 do 14 let. Angličtina pro dospělé.

Provozujeme jazykový portál spaceteacher.com, kde si studenti mají možnost vybrat nejlepší: - jazykovou školu - jazykový kurz - lektora - online výuku - další studenty na společnou výuku zdarma. Působíme globálně a nabízíme všechny jazyky. Registrace je pro všechny zdarma, učte se cizí jazyky s námi.

Výuka anglického jazyka, angličtina. Překladatel, tlumočník.

Jazykové audity Obousměrné překlady - korektury a přepisy textů - tlumočení Soukromá jazyková škola - testy - zkoušky - audity - kurzy v Praze i zahraničípořádaní - letní jazykové tábory pro děti.

Výuka: - angličtiny, němčiny a španělštiny - kurzy češtiny pro cizince.

Jazyková škola. Jazyková agentura. Jazykové kurzy pro děti a dospělé.

Němčina - překlady - tlumočení Čeština - překlady - tlumočení Výuka - čeština - němčina.

Jazykové kurzy - v malých skupinkách v centru Hradce Králové - možnost soukromé výuky - angličtina - němčina - ruština

Výuka jazyků: -angličtina -němčina -intenzívní internátní jazyková výuka -docházkové kurzy -studium v zahraničí (Anglie, Austrálie...).

Překlady a tlumočení Pořádá - jazykové kurzy.

Doučování angličtiny v Rousínově, Vyškově, Slavkově. Individuální výuka ve firmách i pro jednotlivce - dojedeme k Vám a učíme u Vás. Efektivní techniky dokučování angličitny, konverzační procvičování, důraz na angličtinu v praxi.

Služby: -jazykové, jazykovka -intenzivní víkendové kurzy, intenzivní týdenní kurzy -soukromé lekce -překlady, tlumočení -letní a zimní tábory pro děti -studijní pobyty v zahraničí -semináře, jazykové audity -rodilí mluvčí i čeští lektoři jsou velice přátelští -bezdrátové připojení na internet, během vyučování nabízíme nápoje zdarma.

-Velkoobchod a maloobchod -Překladatelská a tlumočnická činnost -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Jazykové kurzy - DIRECT a CALLAN metodou - výuka pro firmy, děti, veřejnost a jednotlivce - možnost využití dotace a nástupu po celý školní rok - angličtina zaměřená na mluvený projev