Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Pro Příbram a okolí výuka v Příbrami. Jazyková škola, jednoleté pomaturitní studium: -odpolední a večerní kurzy -výuka jazyků anglický, angličtina německý, němčina italský, ialština francouzský, francouzština španělský, španělština. Firemní výuka.

Jazyková škola. Výuka jazyků: - anglický, německý, francouzský, italský, španělský jazyk. Firemní výuka.

Překladatelská činnost - tlumočnické služby Výuka - anglický jazyk.

Hlídání dětí od jejich narození jednorázové, pravidelné - žehlení prádla Zájmová činnost pro děti mateřských a základních škol Kurzy pro seniory - počítačová gramotnost Doučování - angličtina - francouzština.

Jazyková škola Výuka ve škole Simply Speaking se dělí na dva semestry - zimní a letní. V každém semestru probíhají dva typy kurzů - běžný a konverzační.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Výuka: - angličtina, anglický jazyk ve firmě i doma.

Výuka jazyků pro firmy a češtiny pro cizince. Příprava na mezinárodní zkoušky.

Překlady a tlumočení: - soudní, technické - německý jazyk. Výuka: - německý jazyk, šachy. Nyní v oblasti Brna, nejprve telefonický kontakt.

Doučování - angličtina - francouzština - pro žáky ZŠ a studenty SŠ Pořádání - soukromé individuální výukové kurzy - angličtina - francouzština - pro veřejnost - začátečníky a pokročilé - kapacita v jednou kurzu - dva studenti - zaměření na metodickou výuku jazyka dle ...

Jazykové kurzy - čínština - japonština - korejština - vietnamština Překlady - angličtina - ruština - slovenština - čínština - japonština - korejština - vietnamština

Jazyková škola YES: - výuka, kurz angličtiny - vyučujeme angličtinu Callanovou metodou.

Výuka - angličtina Callanovou metodou - anglicko česká školka - kurzy anglického jazyka metodou Helen Doron.

Jazyková škola - francouzština - španělština - italština - němčina - ruština - čínština - arabština - čeština pro cizince Nabídka kurzů angličtiny, francouzštiny, španělštiny, ruštiny, češtiny pro cizince a dalších jazyků, překladatelských a tlumočnických služeb.

Výuka, překlady: - francouzština, francouzský jazyk.

Výuka - běžná i obchodní němčina pro soukromé osoby, podniky a jazykové školy i agentury - čeština pro němce.

Služby: - výuka, překlady a tlumočení v německém jazyce

Vzdělávání na pracovišti - Jazykové vzdělávání pro firmy šité na míru s možností odborného zaměření, Teambuildingy a Eventy.

MARY & POPP’S AGENCY, s.r.o. Jsme mladá, moderní a dynamická společnost MARY & POPP’S AGENCY, s.r.o. a snažíme se vynikat precizností a spolehlivostí v tom co děláme. Poskytujeme komplexní služby pro rodiny s dětmi, domácnosti a firmy. Zaměřujeme se na hlídání dětí, dětské narozeninové oslavy, doučování školních předmětů pro žáky a ...

Výuka - angličtina pro mateřské školky, pro studenty