Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Nabízíme: - výuka cizích jazyků - překladatelské a tlumočnické služby.

Zprostředkování studia - angličtina na na jazykových školách s akreditací British Council ve Velké Británii

Pomaturitní denní studium: -anglický a německý jazyk s akreditací MŠMT. Roční kurzy: -anglický jazyk učebnice New Headway úplní začátečníci, věční začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí, anglická konverzace, angličtina pro děti -německý jazyk učebnice THEMEN -španělský jazyk učebnice Fiesta I. -francouzský jazyk učebnice Le ...

Angličtina: - překlady. Jazykové kurzy: - všeobecná, obchodní angličtina - firemní a induviduální kurzy.

Němčina - překlady Výuka - němčinapříprava na mezinárodní jazykové certifikáty.

Jsme moderní dynamická firma zabývající se komplexními překladatelskými a tlumočnickými službami a jazykovými kurzy na vysoce profesionální úrovni již od roku 1998.

Jazykové kurzy: -angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština a ruština.

Překlady a tlumočení - arabština Jazyková školavýuka - arabština.

- Brain-friendly School: - týdenní intenzivní kurzy angličtiny a němčiny - doplňkové speciální intenzivní kurzy - rozšiřování znalostí v partnerských školách v Evropě, USA a Kanadě - jazykové vzdělání pro firmy - studium v zahraničí - překlady, tlumočení.

Prodej - učebnice jazyků Angličtina - překlady - tlumočení Němčina - překlady - tlumočení Ruština - překlady - tlumočení Výuka - angličtina - němčina - ruština - francouzština - individuální i skupinová výuka - obchodní jazyk.

Jazykové vzdělávání: - výuka jazyků pro děti, mládež a dospělé - angličtina, němčina. Speciální vzdělávací jazykové programy. Příprava na mezinárodní zkoušku FCE pro mládež. Firemní vzdělávání. Individuální vzdělávání.

Překlady, tlumočení a výuka ruského jazyka Soudní tlumočník, člen JTP Specializace na technickou, obchodní a právnickou ruštinu

Individuální i skupinová výuka - anglický jazyk statut rodilé mluvčí

Pořádání - letní dětské tábory s výukou angličtiny Pořádání - letní dětské tábory s výukou angličtiny

Centrum jazyků se zabývá výukou cizích jazyků ve firmách a v individuálních lekcích. Orientujeme se jak na obecný jazyk, gramatiku a konverzaci, tak na odborná témata (technika, medicína, marketing apod.). Dále se věnujeme tlumočení, překladům a korekturám všech typů textů. Naší specializací je německý, anglický a český jazyk.

Středisko výuky jazyků - angličtina - němčina - francouzština.

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hustopeče, Masarykovo nám. 1 (SOŠ a SOU): -učební obory -tříleté, denní studium -strojní mechanik -malíř a lakýrník -elektrikář -instalatér -zedník -studijní obory čtyřleté s maturitou, denní studium -veřejnosprávní činnost -informační technologie ...

Kurzy - anglický jazyk - výuka českého jazyka pro cizince.

QW Languages school zajišťuje zakázkovou jazykovou výuku na celém území Prahy. Firemním a institucionálním klientům nabízíme kompletní převzetí odpovědnosti za plánování, řízení a realizaci procesu jazykového vzdělávání zaměstnanců. Jako dobrá jazyková škola nabízíme mnohem víc, než jen zprostředkování práce lektorů. Od analýzy potřeb zákazníka, ...

Jazyková škola. Služby: -vyuka jazyků: -angličtina, anglický jazyk: -začátečníci -mírně pokročilí -středně pokročilí -obchodní angličtina.