Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Nabízí: - zájezdy pobytové, poznávací, tématické organizují - školní výlety - jazykové kurzy.

Výuka, překladatelská, tlumočnická činnost: - angličtina.

Internetová výuka španělštiny přes skype -kurzy španělštiny -e-mailové korespondenční kurzy španělštiny -procvičování slovní zásoby.

Zprostředkování práce v zahraničí jako Au Pair, jazykové kurzy v zahraničí.

Vzdělávací a rozvojové centrum Počítačové kurzy pro děti Jazykové kurzy - angličtina - španělština - němčina - ruština - italština - francouzština

Překlady odborných i všeobecných textů z a do angličtiny. Korektury českých, anglických textů, redakční úpravy. Zpracování PR materiálů, smluv a tiskových zpráv. Překlad, časování titulků. Tlumočení při obchodních jednáních. Jazykové konzultace. Výuka angličtiny.

Německý jazyk - překlady - doprovodné tlumočení na obchodních jednání - lektorka - korektury německých textů - výuka - telefonická asistence - korektury.

Překlady, tlumočení. Výuka - němčina - přípravy na mezinárodní zkoušky.

Dům techniky: -realizace výchovně vzdělávacích akcí -pronájmy nebytových prostor -kanceláře a ostatní nebytové prostory -rekvalifikace pracovníků s obdržením celostátního osvědčení -krátkodobé pronájmy učeben vč. AVT -pořádání mezinárodních odborných konferencí -jazykové kurzy.

Práce s textem. Jazykové korektury, editace, copywriting, webwriting. Překlady z a do španělštiny, angličtiny a němčiny. Odborné překlady z oboru celní deklarace a zahraniční obchod. Výuka jazyků, korespondenční kurzy..

Vzdělávací agentura: -kurzy účetnictví, mezd, daňové evidence, daně, asistent/ka vedoucího pracovníka počírtačů: -počítačová gramotnost dle SYLABY ECOL -obsluha osobního PC -pracovník grafického studia -tvorba www stránek autocad maanagement personalistiky' pracovník sociálních služeb -jazykové kurzy angličtiny, němčiny a ruštiny ...

Jazyková škola. Pomaturitní studium. Kurzy pro veřejnost: -Angličtina -Němčina -Španělština -Francouzština -Ruština -Italština.

Efektivní výuka německého jazyka; dvacet let zkušenosti v oboru; výuka všech úrovní pokročilosti a všech věkových kategorií; kurzy pro firmy i veřejnost; příprava na zkoušky, konverzační kurzy, kombinované kurzy.

Centrum výuky jazyků: -základní, konverzační kurzy -kurzy pro nejmladší děti s rodiči, mladší, starší děti, doučovací kurzy pro děti -příprava k maturitě, ke státní zkoušce -výuka ruského jazyka.

Překlady - tlumočení Jazyková škola - jednoleté pomaturitní studium - akreditace MŠMT status studenta - prázdninové intenzivní kurzy - večerní jazykové kurzy - přípravné kurzy ke státním a mezinárodním zkouškám - jazykové kurzy pro děti - firemní kurzy a individuální výuka - příprava k ...

Individuální výuka angličtiny, firemní kurzy angličtiny pro začátečníky až pokročilé. Obchodní jazyk, konverzace, atd... Mohu docházet za Vámi do kanceláře nebo domů. Kvalitní výuka za rozumný peníz.

Mgr. Ondřej Švanda narozen: 1987, Jilemnice trvalé bydliště: Jičín povolání: učitel anglického jazyka a tělesné výchovy vzdělání: Lepařovo gymnázium Jičín (1998-2006) FP TUL V Liberci anglický jazyk a tělesná výchova pro ZŠ (2006-2010) FP ZČU v Plzni anglický jazyk pro SŠ (2010-2011) FF UK v Praze překladatelství, tlumočnictví AJ (2010-2011) - ...

Agentura ISA-PRAGUE nabízí: -hlídání dětí -doučování -výuka jazyků -výuka práce na počítači -úklid bytů a kanceláří -hospodyně a chůvy -společnice, hostesky -péče o seniory

Překlady - tlumočení Kurzy - anglický jazyk