Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Občerstvení - vnitřní i venkovní posezení - herna pro děti a venkovní dětské hřiště Kavárna Restaurace Babyškolička - hlídání dětí Plavecký bázen - pro kojence, batolata a děti - volné plavání dětí s rodiči - herna pro děti a venkovní dětské hřiště Plavání a cvičení kojenců, batolat a dětí - herna pro děti a ...

Jazyková škola: -kurzy pro děti -kurzy pro maminky s dětmi (s hlídáním) -kurzy pro mládež a dospělé -výuka jazyků angličtina, němčina, španělština, italština, ruština, francouzština -rodilé mluvčí pro všechny kurzy -firemní výuka jazyku -školení měkké manažerské dovednosti v angličtině

Překladatelská agentura. Především angličtina, němčina, ale i další jazyky. - překlady - tlumočení. Výuka: - německý jazyk (pro jednotlivce i skupiny).

Překlady, tlumočení, výuka jazyků - NJ, RJ, AJ. Hlavně technické obory, marketing, obchod, ale i obecné texty a překlady. Individuální výuka NJ a RJ, doučování.

Služby: -jazyky-výuka. Výpočetní technika: -prodej -kurzy pro dospělé -rekvalifikační kurzy -učebnice -testování ECDL -tvorba www stránek -další vzdělávání pedagogických pracovníků -manažerské kurzy -testování EBC L -měkké dovednosti.

Překlady a tlumočení - angličtina soudní ověřování Výuka - angličtina

Zabýváme se výukou cizích jazyků pro jednotlivce i firmy včetně přípravy na jazykové zkoušky. Poskytujeme překladatelské a tlumočnické služby.

Výuka - jazykové kurzy němčina - němčina a angličtina pro začátečníky

Česká jazyková škola. Výuka jazyků ve skupinách 7-14 posluchačů. Jazyky: -angličtina -němčina -francouština -španělština -italština -ruština. Formy výuky: -víkendové kurzy mimo Plzeň -pro veřejnost -pro firmy na pracovišti -individuální kursy -speciální kursy.

Kurzy angličtiny v Hradci Králové se zaměřením na osobní rozvoj a komunikaci.

Tlumočení - německý jazyk Kurzy, výuka - německý jazyk

Jazykové kurzy - angličtina, němčina, francouzština - pro děti, mládež i dospělé - pro začátečníky, mírně a středně pokročilé - individuální, skupinová a firemní výuka

Centrum asijských jazyků v Praze, Brně a online nabízející jazykové kurzy, tlumočení a překlady. Specializujeme se zejména na japonštinu, korejštinu a čínštinu.

Jazyková škola pro děti předškolního věku. Soukromá anglická jazyková škola pro děti předškolního věku. Nabídka zájmových klubů, letních programů, odpolední družiny. . .

Jazyková škola. Výuka: - cizí jazyky - anglický - francouzský

Jazyková škola. Služby: K výuce angličtiny využíváme vlastní know-how, založené na dlouhodobých průzkumech v oblasti výuky angličtiny a jazyků Klademe důraz na AKTIVNÍ znalost angličtiny a skutečnou schopnost MLUVIT -dopolední, odpolední kurzy angličtiny -letní intenzivní kurzy angličtiny -dětské tábory s angličtinou -pro začátečníky, ...

Jazyková agentura: - jazykové kurzy - děti - dospělí - jednotlivci - menší skupiny - překlady a tlumočení - firemní výuka jazyků.