Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Dotace a projekty EU Kurzy anglického jazyka Vzdělávání pedagogů v oblasti práce osob s PAS - vzdělávání pracovníků v sociálních službách kurzy - komunikace v krizové situaci.

Jazyková škola. Výuka anglického jazyka.

JAZYKOVÉ KURZY: -angličtina, němčina, francouzština, španělština, portugalština, čeština pro cizince Překlady: - angličtina a němčina s ověřením soudního znalce - francouzština, ruština, španělština, portugalština, čeština

Mateřská škola a vzdělávací centrum: -pro děti od 3 do 6-7 let -pernamentní výuka anglického jazyka -kurzy golfu a anglického jazyka pro děti i rodiče -odpolední kroužky (keramika, flétna) -pobyt v solné jeskyni.

Nabídka individuálních, firemních i veřejných jazykových kurzů.

Výuka - angličtinapřípravu na zkoušky z angličtiny typu TOEFL, CAE, FC, obchodní, běžné i právnické - možnost konverzací

Výuka anglického jazyka pro děti a dospělé. Důraz klademe na konverzaci a hravou a interaktivní výuku. Nabídka výuky ve firmách..

Firemní a individuální výuka jazyků a doučování angličtiny, němčiny, španělštiny, francouzštiny, italštiny a ruštiny..

Akreditovaná vzdělávací instituce MŠMTV se sídlem v Jablonci nad Nisou, vznikla a funguje od roku 1991. Jazyková výuka: angličtina, němčina, španělština, francouzština, italština, čínština, ruština, čeština pro cizince Kurzy: - základní, intenzivní opakovací, konverzační, zkouškové, specializované Rekvalifikační kurzy, kurzy DVPP pro ...

Anglická jazyková školka s návazností na soukromou základní školu a osmileté gymnázium Dino

Jazykové kurzy v zahraničí pro mládež, studenty, dospělé a manažery. Jazykové programy spojené s následnou prací nebo volontariátem.

Jazykové kurzy: - podnikové - individuální - pomaturitní studium - angličtina - němčina - francouzština - španělština - ruština - čeština pro cizince - příprava na zkoušky - pobytové kurzy v zahraničí.

Překlady, tlumočení a výuka polského jazyka. Výuka pro firmy, skupiny a individuální.

Vzdělávací centrum SPĚVÁČEK nabízí jazykové kurzy a školení manažerských dovedností pro firemní zákazníky a komplexní vzdělávací programy na míru, kvalitu garantuje člensví v AJŠ ČR a ISO 9001 Firemní kurzy: - obecná angličtina - obchodní angličtina - finance - právo - personalistika - prodej a marketing - turistika a služby - ...

Služby:: - vzdělávání: - řidičů autobusů a MHD - obchodních zástupců průmyslových podniků - realitních makléřů - managementu podniků a státní správy. Školíme především: - Soft skills, umění komunikace, obchodní a prodejní komunikaci, řešení konfliktů, managerské dovednosti, základy odměnování a krizový management. Dále ...

Výuka angličtiny, tlumočení, překlady. Výuka angličtiny probíhá v budově Jazykové školy Gate na Husově náměstí č. p. 789 vždy v odpoledních hodinách od pondělí do čtvrtka.

Jazyková škola: -jazykové kurzy -pomaturitní studium -studium v zahraničí -překlady -tlumočení.

Jazykové studio. Pořádáme individuální výuku cizích jazyků pro děti a dospělé, doučování dětí ZŠ, SŠ - jazyky, matematika, fyzika a další předměty. Dále nabízíme individuální přípravy na přijímací zkoušky (víceletá gymnázia, SŠ). Naši lektoři dojíždí k Vám.

Komplexní jazykové služby v angličtině a němčině - jazykové kurzy, překlady, tlumočení, jazykové korektury.

Kurzy - veřejné - firemní - angličtina - ruština - čínský jazyk