Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Jazyková škola: -pomaturitní studium -výuka jazyků -školící zařízení -zájmové a večerní kurzy Služby: -večerní škola -příprava na VŠ -kurzy na klíč -pronájem učeben.

Soukromá jazyková škola. Překlady, soudní překladatelka.

Služby: - jazyková škola -rozvoj komunikačních dovedností a gramatických znalostí -americká angličtina -kurzy pro veřejnost, víkendové kurzy, prázdninové kurzy, individuální výuka a další.

NAKLADATELSTVÍ ÚČETNÍ A DAŇOVÉ LITERATURY VELKOOBCHOD - MALOOBCHOD - PRODEJ Prodejna nakladatelství BILANCE Vlkova 20, Praha 3 - Žižkov (v blízkosti VŠE). Prodejna přemístěna do dvora Otevírací doba : pondělí až pátek 9 - 16 hod.

Jazyková škola s akreditací Ministerstva školství. Jazykové kurzy: -čeština pro cizince -němčina -angličtina -španělština -italština -francouština -ruština -latina -pro děti od 2.třídy, pro dospělé. Příprava na příjímací zkoušky - prima, SŠ, VŠ. Pomaturitní studium. Letní škola pro děti. Letní tábor ...

Jazykové kurzy. Vzdělávací programy pro děti. Kurzy osobního rozvoje.

Jazyková škola. Pomaturitní kurzy, individuální kurzy. Angličtina - AJ: 1 - leté pomaturitní studium, kurzy pro veřejnost: -každých 6 týdnů, příprava na státnice, Cambridge Exams, konverzace -možnost kombinace s němčinou-NJ nebo francouzštinou-FJ

Jazyková a manažerská škola: - pomaturitní studium - příprava pro státní maturity - kurzy pro děti a mládež - překlady, tlumočení.

Kurzy angličtiny určené pro: - obchodníky - asistenty nákupu - manažery - obchodně provozní pracovníky. Angličtina a němčina pro strojaře.

Kurzy všeobecné angličtiny: - pro maminky - pro začátečníky - konverzace pro středně pokročilé - ústní maturita - individuální konverzace - pro zaměstnání a cesty - angličtina s muzikou.

Centrum potápění. -kurzy potápění. E-shop: -potapěčské vybavení. Služby: -servis potapěčské techniky. -půjčovna potapěčské výstroje. -potápěčské práce (vyzvedávání předmětů, pořizování fotodokumentace...) Jazyková škola: -kurzy angličtiny. -pomaturitní studium angličtiny.

Jazyková škola: - firemní kurzy - osobní kurzy

Pořádání: -kurzy a školení v oblastech: -marketing, zahraniční obchod, výpočetní technika, internet, obchodní dovednosti -jazyky-angličtina, němčina, španělština.

Kurzy českého jazyka pro zahraniční studenty. Zprostředkování vysokoškolského studia cizincům v České republice. Nabídka práce v hotelnictví ve Velké Británii. Překladatelský a tlumočnický servis.

Kurzy obecné a obchodní angličtiny, obecné francouzštiny, příprava na Cambridge exams (ESOL, BEC), firemní i soukromá výuka.

Jazyková škola: -angličtina -němčina -španělština -ruština -francouzština -italština -čeština. Kurzy: -pro 4, 6, 12 osob -dopolední, odpolední i večerní -konverzace -pro děti -přípravné pro VŠ -matematika, fyzika, chemie, biologie, psychologie, historie -individuální a podniková výuka -překladatelství a ...

Jazyková škola: -kurzy pro dospělé, děti, firmy -mezinárodní zkoušky -překladatelství -jazyk anglický, arabský, německý, ruský, francouzský, italský, španělský, japonský, ukrajinský, rumunský, chorvatský.

Školení-firemní kurzy: -marketing -internet-nový způsob komunikace -personalistika -management -jazykové kurzy, výuka jazyků: -anglicky, německy, francouzsky, španělsky. Kurzy pro veřejnost: -počítačové kurzy -jazykové kurzy: -angličtina, francouzština, němčina, španělština -pořádání konferencí a odborných ...

Služby: - překlady, doučování, tlumočení a průvodcovství pro kombinaci německý jazyk a čeština.

Angličtina Frýdek Místek. Jazyková škola, kurzy: - angličtina - výuka anglického jazyka.

Vydavatelství, nakladatelství: - jazyková literatura - učebnice angličtiny (New English for You) pro základní školy. Jazyková škola. Kurzy, výuka: - cizí jazyky (anglický jazyk).

Výuka angličtiny kanadským rodilým mluvčím.