Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Vývoj, výroba a prodej multimediálních výukových programů. Společnost LANGMaster je ryze českou společností, která se zabývá elektronickým vzděláváním a publikováním téměř 20 let.

Provádíme: - překlady textů z/do ruského a anglického jazyka včetně přímých překladů z ruštiny do angličtiny a zpět se zaměřením na techniku a obchod. Lektorská činnost AJ, RJ.

Jazykové kurzy (anglický, německý jazyk). Firemní školení, kurzy.

Kurzy anglického jazyka, angličtiny: - intenzivní - víkendové - měsíční.

Výukové středisko kurzů: -počítačové kurzy, školení na PC: -operační systémy -Microsoft Office -Internet -Autodesk -Linux a Unix -školení pro práci v zahraničí: -jazykové kurzy, Internet -kurzy kvalifikované obsluhy PC: -programátor, grafika, tvorba WWW stránek.

Překlady, tlumočení, výuka: - arabský jazyk, arabština. Jazykové kurzy.

Služby: - obchodní činnost organizace obchodních styků a jednání mezi Čínou, Hongkongem a Českou republikou. Pomoc při investiční činnosti v obou směrech. Spolupráce na obchodních, ekonomických a jiných podobných činnostech. - překladatelské služby - realitní činnost - cestování a turistika - jazyková škola - kulturní ...

Pořádáme kurzy anglického jazyka pro firmy i jednotlivce. Nabízíme překladatelské služby.

Zajišťujeme kurzy anglického a německého jazyka včetně firemních kurzů. Nabízíme kurzy českého jazyka pro cizince.

Jazyková škola: - výuka angličtiny, němčiny, španělštiny, ruštiny a francouzštiny - kurzy pro firmy, děti - jazykové tábory - výuka češtiny pro cizince

Služby: -překlady a tlumočení -angličtina, němčina, ruština a francouzština, (AJ, NJ, RJ, FJ) -překlady ověřené soudním tlumočníkem z a do anglického a německého jazyka -jazykové kurzy angličtiny, němčiny a francouzštiny.

Jazyková škola nabízí: Přípravné kurzy: - ekonomické fakulty - testy studijních předpokladů - filosofické a humanitní fakulty - přírodovědné fakulty - pedagogické fakulty - policejní akademie.

Jazykové kurzy, jazyková škola: - angličtina, španělština, francouzština, němčina, polština, ruština, čeština pro cizince - pomaturitní studium.

Služby: -pořádání jazykových kurzů -individuální, firemní i letní kurzy -překlady a tlumočení.

Americko - česká personální a vzdělávací agentura pro: -zdravotní sestry -fyzioterapeuty -lékaře -laboranty -ostatní zdravotníky.

Vzdělávání, kurzy: - jazykové, počítačové a managerské. Pořádání odborných kurzů pro pedagogické pracovníky, lékaře a veřejnou a státní správu.

Pořádání: -kurzy, školení, rekvalifikace: -firemní vzdělávání -projektová činnost -agentura práce -outdoor -team building -účetnictví -poradenství -obchodní zástupce -průvodce cestovního ruchu -pečovatelka o děti -sociální pracovnice -jazykové kurzy -počítačové kurzy Autorizované tréningové ...

Pořádání: -kurzy, školení, rekvalifikace: -firemní vzdělávání -projektová činnost -agentura práce -outdoor -team building -účetnictví -poradenství -obchodní zástupce -průvodce cestovního ruchu -pečovatelka o děti -sociální pracovnice -jazykové kurzy -počítačové kurzy Autorizované tréningové ...

Jazyková škola: -semestrální kurzy angličtiny, němčiny, španělštiny, francouzštiny -intenzivní kurzy angličtiny -výuka dětí -jazykové tábory -výukové a pobytové kurzy -individuální a firemní výuka.