Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Překlady, tlumočení: -ruština, běloruština, angličtina, němčina -přímé překlady z angličtiny, němčiny do ruštiny a zpět -soudní překlady, korektury -překlad reklamní materiály, internetové prezentace, obchodní, technické a právnické texty a jiné. Výuka ruštiny s rodilou mluvčí: -firemní výuka -individuální a skupinová -různé úrovně ...

Služby: -překlady a tlumočení: -angličtina, anglický jazyk -jazykové korektury -soukromá výuka angličtiny. Video služby: -profesionální kameraman -video editace -filmové prezentace -dokumentární filmy -videoklipy.

Jazyková agentura. Organizací kurzů s různým jazykovým zaměřením se zabývám od roku 1995. Našimi hlavními obory jsou výuka angličtiny, němčiny a ruštiny. Jsme samozřejmě schopni zajistit i výuku dalších jazyků. Poskytujeme výuku převážně dospělým posluchačům, organizujeme firemní výuku. Pořádáme cyklické intenzivní kurzy ...

Jazyková agentura. Výuka angličtiny od začátečníků po pokročilé.Gramatika, konverzace, obchodní angličtina popř. specializovaná angličtina.Lektor dochází přímo k Vám do firmy. Je možnost mít hodiny s rodilým mluvčím. Výuka dětí od 3 let. Dále nabízíme také jazyky: - němčina - španělštiny - ruština - francouzština - italština.

Levl Languages-jazyková škola. Angličtina Němčina Francouzština Španělština Ruština Švédština.

Dva roky prázdnin: - jazyková a vzdělávací agentura.

Vzdělávací centrum: -přípravné kurzy na přijímací zkoušky na vysoké školy, testy studijních předpokladů -jazykové kurzy angličtina, němčina, francoužština, italština, španělština.

Aktivní kurzy angličtiny. Jazykové kurzy: -anglický jazyk, angličtina: -pouze 4 studenti ve skupině: -kurz jarní, prázdninový, podzimní -firemní, individuální výuka.

Anglicky 4x rychleji - výuka Callanova metoda. Jazykové kurzy angličtiny (anglický jazyk): - pro mládež a dospělé - pro zaměstnance - pro maminky s dětmi (hlídání dětí během výuky angličtiny) - individuální kurzy přizpůsobené vašim jazykovým potřebám. Ukázková hodina zdarma.

Jazyková škola. Vyučujeme: - anglický jazyk - německý jazyk - francouzský jazyk - italský, ruský, španělský, portugalský, polský, švédský, čínský jazyk - čeština pro cizince.

Výuka, kurzy: -angličtina, anglický jazyk: -kurzy různých úrovní -ukázková hodina zdarma -vysoce efektivní komunikativní metoda výuky -víkendové semináře metodologie výuky AJ pro lektory - Certificate in English Language Teaching to Adults (CELTA); University of Cambridge.

Lektorství, překladatelství, tlumočnictví. Překlady, tlumočení: - z češtiny do angličtiny (z českého jazyka do anglického) - z angličtiny do češtiny (z anglického jazyka do českého). Výuka: - základy češtiny pro cizince - základy španělštiny.

Komplexní služby v oboru anglického jazyka: -vzdělávání -překlady -výzkum -tlumočení -tvorba materiálů.

Státní jazyková škola. Státní jazykové zkoušky: -státní jazyková zkouška základní -státní jazyková zkouška všeobecná -státní jazyková zkouška speciální pro obor překladatelský -státní jazyková zkouška speciální pro obor tlumočnický. Mezinárodně uznávané zkoušky z němčiny v licenci Goethe-Institutu a z italštiny - CILS. ...

Transperfect - jazyková agentura - jazykové kurzy a výuku pro veřejnost, individuální kurzy, intenzivní kurzy. Vyučované jazyky: angličtina, němčina, španělština, francouzština, ruština, čeština pro cizince a další jazyky. Provádíme jazykový audit dle SERR (CEFR). Pomaturitní studium anglického jazyka.

Kurzy obecného jazyka pro všechny úrovně pokročilosti - španělština, portugalština. Kurzy jazyka pro firemní praxi. Výuka jazyků. Překlady a tlumočení - překladatelské služby. Soudní překladatel z a do jazyka španělského a portugalského (španělštiny a portugalštiny).

Jazyková škola INTKOS. Sugestopedologické učení jazyků: -angličtina, němčina, ruština -malé skupiny lidí -základní komunikace v jazyce za 7 dní.

Zajišťuje jazykové kurzy: - angličtina v Anglii, Irsku, Maltě, USA, Jihoafrické republice - němčina v Německu a Rakousku - francouzština ve Francii - španělština ve Španělsku - italština v Itálii - ruština v Rusku a Lotyšsku.

Centrum vzdělání: -další vzdělávání pedagogických pracovníků -kurzy, semináře pro veřejnost, mládež a děti -prázdinová setkání -víkendové programy -jazykové kurzy -kurzy výpočetní techniky -výtvarné programy -výstavy, přehlídky a další.

Jazyková škola v Brně, Praze a Ostravě nabízí ucelenou nabídku v oblasti výuky jazyků, překladatelských a tlumočnických služeb. Nabídka 17-ti jazyků uspokojí požadavky i těch nejnáročnějších klientů. Kvalita výuky se mimo jiné opírá o rodilé mluvčí ve všech nabízených jazykových variantách. V naší nabídce naleznete pomaturitní studium na ...

Jazyková škola. - jednoletý kurz cizích jazyků s denní výukou - individuální výuka pro firma a instituce - odpolední a večerní kurzy pro dospělé a děti Certifikáty a zkoušky, které lze získat studiem na Akademii J.A. Komenského - Mezinárodně uznávané Eurocertifikáty TELC - Certifikáty University of Cambridge - Certifikáty ...

Jazyková škola: - kurzy: - pro podniky - pro veřejnost - obchodní angličtina - bussines english - jednoleté denní pomaturitní studium - angličtina, němčina - mezinárodní zkouška CAMBRIDGE - typ A - možnost individuální přípravy - hlavní jazyky - němčina, angličtina, čeština pro cizince. Jazyková agentura - překlad: - ...

Služby: -střední škola podnikání a služeb -Státní jazyková škola. Studijní obory: -veřejnosprávní činnost -sociální péče -přírodovědné lyceum -ekonomika a podnikání. Učební obory: -cukrář-výroba -prodavač-smíšené zboží.

Výuka angličtiny: - pro veřejnost - firemní výuka. Překlady: - překlady textů obecných i odborných - angličtina - čeština - čeština - angličtina.