Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Jazyková agentura. Služby: -překlady do všech světových jazyků včetne čínštiny, ¨japonštiny -odborné, ověřené překlady -překlady dokladů -tlumočení.

Provádí: - výuka a vedení kurzů a konverzací francouzštiny pro děti, firmy, maturanty a instituce. - vyučují rodilý mluvčí. - možnost získání jazykové zkoušky DELF DALF. - propagace frankofonie v libereckém kraji. - pořádání dnů francouzské kultury.

Institut jazykového vzdělávání. Jazyková škola: -angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština -pomaturitní studium -odpolední, večerní kurzy -firemní, podnikové, individuální, prázdninové kurzy. Pohybové studio. Aerobic: -step, dance, P-class, Body-styling -dětský koutek. Power yoga Zumba Pilates Oriental. tance Zoga.

Angličtina, němčina, francouzština, ruština, čeština pro cizince - individuální kurzy - firemní kurzy - překlady a tlumočení.

Eurolingua Překladatelská a tlumočnická agentura: -překlady a tlumočení ve všech oborech včetně soudního ověření -tlumočení konferenční, simultánní, konsekutivní a doprovodné -revize textů rodilými mluvčími Jazyky: -albánský, anglický, čínský, finský, francouzský, hebrejský, islandský, italský, japonský, latinský, ...

Kurzy: -jazykové angličtina -pohybové pro děti od 3 let -pohybové pro dospělé -sebeobrana -škola šermu -psychoprofylaxe pro nastávající maminky -taneční Pronájem: -místnosti, sály.

Služby: -střední odborná škola -jazyková škola.

Anglický jazyk: - překlady - tlumočení - výuka.

Služby: -výuka Anglického jazyka pro děti i dospělé -individuální výuka, konverzace, doučování, překlady.

Jazyková škola, jazykové kurzy: - individuální - firemní - víkendové - angličtina - němčina - španělština - italština.

Služby: - překladatelské - tlumočnické - jazykové kurzy.

Překladatelství. Výuka cizích jazyků -němčiny, ruštiny.

Rekreační středisko: -vhodné pro školy v přírodě, hendikepované a tělesně postižené osoby, firmy, turisty, zájezdy, školení -kapacita ubytování 60 lůžek -celodenní stravování, polopenze -restaurace -tělocvična, klubovna, minigolf, volejbalové hřiště.

Vyuka, kurzy: - angličtina.

Nabídka jazykového vzdělávání pro firmy, soukromé osoby i děti. Zajištění překladů a tlumočení. Pořádání odborných, IT či soft skills kurzů.

Jazyková agentura ESPROGRESS: - jazykové kursy individuální, skupinové, víkendové - příprava na mezinárodní zkoušky - jazykové audity - výcvikové tréninky manažerů - překlady - tlumočení - AJ, NJ, RJ, SPA, FRA, MA.

Obchodní akademie, Vyšší odborná škola ekonomická a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky. VOŠE a JŠ: tel: 326 718 055 studijni@oamb.cz

Jazyková škola. Nabídka: - kurzy: - výuka NJ, AJ v blocích po 70 lekcích - výuka NJ, AJ pro děti mladšího školního věku (7 - 10let) - zkušení lektoři - kvalitní a intenzivní výuka zaměřená především na praktické znalosti - sleva 15% pro studenty středních a vysokých škol, matky s dětmi, důchodce - počet účastníků kurzů: - ...

Vzdělávání v jazykových školách. Sekretářské a překladatelské činnosti. Výroba ostatních výrobků.

Naše jazyková agentura Vám nabízí: - firemní jazykové kurzy - jazykové kurzy pro školy - jazykové kurzy pro soukromé osoby - překlady - tlumočení.

Služby: -tlumočnické a překladatelské -výuka angličtiny.