Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Výuka německého jazyka - prostřednictvím individuálních, skupinových, firemních a přípravných kurzů.

Jazyková škola: -výuka anglického, německého, francouzského, norského, ruského jazyka pro děti i dospělé -výuka českého jazyka pro cizince.

* Jazyková škola Trutnov: Zbavte se strachu z mluvení v cizím jazyce. Jazyková škola Vás rozmluví, naučí nutnou gramatiku a pomůže se zlepšením slovní zásoby. Jazyková škola Trutnov nabízí i ukázkovou hodinu zdarma, přijďte se přesvědčit o našich schopnostech naučit.

Výuka, jazykové kurzy: - angličtina.

Nabídka výuky češtiny pro cizince. Zajištění kurzů, workshopů a aktivit, které pomáhají překonat úskalí spojená s výukou češtiny. Naše soukromé jazykové studio nabízí už od roku 2001 špičkovou kvalitu ve výuce českého jazyka pro cizince. Během těchto let jsme postupně vytvořili specifický systém výuky a speciální nabídku služeb určených ...

Jazyková škola: - kurzy anglického i německého jazyka - dopolední i odpolední vyučování - čeští i američtí lektoři - výuka v učebnách poblíž hlavního nádraží. Adresa učebny: Dům U Švagerků Všehrdova 194 Hradec Králové 2 500 02 - tel.495539103 - fax.495535952.

Soukromé hodiny angličtiny pro jednotlivce a menší skupiny v příjemném domácím prostředí v obci Smržovka.

Jazyková a vzdělávací agentura.

Překladatel: -angličtina -ruština -soudně ověřené překlady. Výuka jazyků: -angličtina -ruština.

Intenzivní kurzy s jazykovou agenturou Kolumbus se konají celoročně. Víkendové i celotýdenní intenzivní kurzy s progresivním metodami lektorů jazykové agentury Kolumbus jsou doplněné o možnost tenisu, aerobiku s profesionálními trenéry.

Jazyková škola. Jazykové kurzy. Jazyková akademie. Firemní výuka. Individuální výuka.

Výuka, překlady: - polský jazyk pro firmy i individuální zájemce.

Služby, jazykový servis: - překlady, tlumočení - výuka jazyky.

Služby: - překlady z jazyka francouzkého a italského - soudní ověřování překladů - výuka francouzštiny a italštiny.

Rekvalifikační kurzy. Jazykové kurzy. Přípravné kurzy ke studiu.

LEBANG: - angličtina pro děti od 5let - výuka formou her, písniček a omalovánek - čtení z učebnice - základy gramatiky.

Moderní jazyková agentura soustředící se na firemní výuku jazyků různorodého zaměření a pokročilostí a nezávislý komplexní jazykový audit. Jsme jazyková agentura střední velikosti (cca 35 lektorů) s přátelskou atmosférou a profesionálním zázemím. Naším hlavním cílem je stoprocentní spokojenost našich klientů, které se snažíme dosahovat ...

Soudní překladatelka, tlumočnice a lektorka francouzštiny, jazyková poradkyně pro obchod s Francií. Výuka francouzštiny, obousměrné překladytlumočení a doprovod. Jazykové poradenství pro firmy včetně obchodní korespondence a komunikace ve francouzštině.

Nabízíme kurzy ANGLIČTINY pro děti od 2 let, kurzy pro maminky na mateřské s hlídáním dětí, večerní skupinové kurzy, individuální kurzy, firemní kurzy. Dále nabízíme kurzy NĚMČINY, FRANCOUZŠTINY, ŠPANĚLŠTINY, NOVOŘEČTINY, CZECH FOR FOREIGNERS. Malé skupinky, nízké ceny.

Překlady a tlumočení: -angličtina -němčina -italština -španělština -francouzština -ruština. Překlady a tlumočení v obchodních jednání i obchodní korespondence. Výuka cizích jazyků: -angličtina -němčina -španělština -francouzština. Zprostředkování obchodu a služeb.

Jazyková škola, kurzy angličtiny: -pro dospělé -pro děti a mlásež -individuální výuka -firemní kurzy. Překlady: -z češtiny do angličtiny -z angličtiny do češtiny.

Výuka: -angličtina -němčina -ruština -francouzština, další světové jazyky. Kursy: -individuální -firemní -odpolední -večerní . Anglická školička pro děti. Služby: -překlady -tlumočení -firemní vzdělávání. Poradímě Vám s výběrem vhodného kurzu. Pomůžeme se zajištěním učebních pomůcek a materiálů.