Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Jazykové a vzdělávací centrum. Jazykové kurzy: - angličtina - italština - španělština - francouzština - němčina - latina Výuka matematiky. Přípravné kurzy na střední a vysoké školy.

Jazyková škola specializovaná na výuku cizích jazyků formou intenzivních pobytových kurzů. Výuka jazyků: -angličtina -němčina -francouzština -španělština -polština. Kurzy obchodní angličtiny.

Služby: -tlumočnictví -překladatelství -výuka jazyků. Angličtina, němčina.

Překlady, překladatelská činnost. Výuka jazyků, korektury. Účetnictví.

Výuka ruštiny a češtiny pro cizince. Výuka českého jazyka a literatury pro SŠ, VOŠ včetně doučování a přípravy na přijímací zkoušky a k maturitě všech typů. Poradenství a konzultace v oblasti bohemistiky, rusistiky a pedagogiky.

Služby: -jazyková škola -vzdělávání pro pedagogy -letní tábory s výukou Aj -kvalifikovaní lektoři a rodilí mluvčí -kurzy angličtiny a němčiny pro začátečníky, pokročilé, firmy -výuka - dospělí, děti.

Jazyková škola, učebny Vídeňská 55: -výuka angličtina, němčina, francouzština -kurzy pro začátečníky, mírně pokročilé, pokročilejší, pokročilé -konverzační kurz s opakováním -angličtina pro děti -přípravné a opakovací kurzy -individuální výuka, podnikové kurzy. Zapůjčení učebnic. Skupinky 6-12 studentů. Doučování ...

Výuka cizích jazyků: - jazykové kurzy. Překlady. Tlumočení.

Výuka jazyků: -angličtina -francouština. Překlady a tumočení.

Výuka: -anglický jazyk.

Výuka: - jazyky (angličtina, němčina, chorvatšina, srbština, čeština pro cizince). Překlady. Tlumočení. Jazykové kurzy.

Největší vzdělávací agentura v oboru přípravy na vysoké školy v ČR. Školení-firemní kurzy: -marketing -internet-nový způsob komunikace -personalistika -management -jazykové kurzy: -výuka jazyků: -anglicky, německy, francouzsky, španělsky. Kurzy pro veřejnost: -počítačové kurzy -jazykové kurzy: -angličtina, ...

Výuka cizí jazyky: - angličtina

Služby: -překlady a tlumočení z/do slovinštiny i se soudním ověřením -výuka slovinského jazyka.

Domluvte se anglicky či německy a získejte náskok před ostatními. Náš speciální systém intenzivních kurzů je vhodný pro každého - ať jste začátečník či pokročilý!

Celoživotní vzdělávání dospělých: -kurzy, studium: -informační technologie -počítačové kurzy -řízení lidských zdrojů -ekonomika a podnikání -jazykové kurzy -rekvalifikační kurzy -řízení jakosti.

Jazyková škola: - autentická angličtina - anglické prostředí - kvalifikovaní, zkušení, komunikativní a vnímaví rodilí mluvčí - kurzy pro všechny úrovně pokročilosti - příprava na mezinárodní jazykové zkoušky Cambridge (KET, PET, FCE, CAE, Proficiency, BEC), kterou navrhuje přímo zkoušející - individuální i skupinová ...

Činnost: -soukromé hospodářství, zemědělská výroba, -pěstování zeleniny, ovoce, -ubytování, -výuka angličtiny.

Jazykové a vzdělávací kurzy: -jazykové kurzy pro veřejnost (pro dospělé a děti) - různé stupně pokročilosti -firemní kurzy přízpůsobené požadavkům -individuální výuka -dopolední, odpolední a večerní výuka -aprobovaní lektoři -překlady a tlumočení -nabídka jazyků: Angličtina, Němčina, Francouzština, Italština, Španělština -výuka ...

Překlady, tlumočení, výuka: -cizí jazyky-němčina.

Služby: -jazyková škola -překlady, tlumočení.

Výuka jazyků. Služby: -překladatelské.