Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Jazykové kurzy - angličtina (anglický jazyk). Výuka - Callanova metoda: - anglicky 4x rychleji. Jazykový audit. Intenzivní jazykové kurzy. Jazykové kurzy pro maminky. SKYPE Angličtina. E-learning. Jazykové zkoušky a certifikáty. Zahraniční jazykové pobyty. Překlady a tlumočení.

Jazykové kurzy: -čeština pro cizince -němčina, angličtina, italština, španělština, francouzština -dopolední intenzivní kurzy -běžné večerní kurzy -čeští i zahraniční lektoři -dětské kurzy -individuální kurzy -kurzy pro podniky -dětský koutek-hlídání dětí.

Jsme tým profesionálních lektorů, individuální výuce našich klientů se věnujeme již od roku 2002. Máme k dispozici kvalifikované české lektory i rodilé mluvčí pro více než 20 světových jazyků. Naučíme Vás mluvit v daném jazyce a používat aktuální slovní zásobu, rozumět poslechům a článkům pomocí pestrých interaktivních cvičení. Připravíme Vás na ...

Kurzy: - firemní kurzy pro začátečníky až pokročilé - kurzy pro individuální zájemce - maturitní kurzy - netradiční kurzy anglického jazyka vhodné pro individuální zájemce i firemní kolektivy. Překladatelská a tlumočnická činnost - překlady z anglického jazyka do češtiny a z českého jazyka do angličtiny.

Kurzy, výuka: -angličtina. -němčina. Kurzy: -výtvarné. -hudební (výuka hry na kytaru)

Služby: Výuka: - firemní, individuální, skupinová - víkendové, dopolední, odpolední, večerní kurzy - různé úrovně a intenzity - příprava na zkoušky - angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština, ruština, japonština - čeština pro cizince - matematika ZŠ, SŠ - příprava na příjímací řízení, ...

Jazyková škola, jazykové kurzy: - angličtina, němčina, španělština, francouzština, italština, ruština, portugalština, čínština, arabština, japonština, čeština pro cizince, polština - individuální a firemní výuka - překladatelské a tlumočnické služby. - speciální rozřazovací online test z angličtiny

Vzdělávací a konzultační agentura - firemní školení a vzdělávání - jazykové kurzy.

Jazyková škola - výuka Aj, NJ, FJ, ŠJ, IJ a dalších. Mezinárodní jazykové zkoušky Cambridge English.

Poskytuji doučování němčiny, překlady němčiny, korekturu němčiny a zprostředkování Kindergeld. Online kurz němčiny je vhodný pro každého.

Služby: - soudní tlumočnice italský jazyk - překlady a tlumočení italština - kurzy italštiny - průvodcovské služby

Jazykové letní kurzy a výuka - angličtina gramatika, poslech, čtení, mluvení a tématická slovní zásoba

Výukové centrum Helen Doron English Zlín. Škola angličtiny ve Zlíně. Výuka - angličtina i Callanovou metodou - pořádání letních kurzů v Anglii pro děti i dospělé.

Kurzy angličtiny: -pro děti od 3 měsíců do 19 let metodou Helen Doron.

Nabízíme profesionální překlady a tlumočení do více než 70 jazyků se zaměřením na kvalitu. Zajišťujeme soudní překlady, mezinárodní překlady, jazykové korektury, simultánní tlumočení, konsekutivní tlumočení, lokalizace, DTP, Audio/Video.

Společnost Methodic, spol. s r.o. provozuje jazykové školu v Jihlavě, kde pořádá kurzy pro děti, veřejnost i firmy. Mezi využívané učební metody anglického jazyka patří např. HELEN DORON, DIRECT METOD.

Služby: -hudební akademie -kurzy francouzského jazyka -francouzsko - česká hudební akademie.

Jazyková škola. Pomaturitní denní studium: -anglický a německý jazyk s akreditací MŠMT. Roční kurzy: -anglický jazyk učebnice New Headway úplní začátečníci, věční začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí, anglická konverzace, angličtina pro děti -německý jazyk učebnice Německy s úsměvem -španělský jazyk učebnice Fiesta ...

Jsme nová jazyková škola v Hustopečích. Nabízíme skupinové a individuální kurzy němčiny a angličtiny pro děti i dospělé. Dále nabízíme kurzy pro firmy, přípravné kurzy pro maturanty a uchazeče o mezinárodní jazykové certifikáty.