Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Výuka angličtiny v Brně, jazykové kurzy. Chcete umět mluvit anglicky? Domluvit se anglicky v cizině? Kurzy anglického jazyka v Brně jsou připraveny Vám pomoci. Výuka anglického jazyka "face to face" a intenzívní pomaturitní studium angličtiny Vám pomůže připravit se do Vašeho života.

Anglicky 4x rychleji - výuka Callanova metoda. Jazykové kurzy angličtiny (anglický jazyk): - pro mládež a dospělé - pro zaměstnance - pro maminky s dětmi (hlídání dětí během výuky angličtiny) - individuální kurzy přizpůsobené vašim jazykovým potřebám. Ukázková hodina zdarma.

přerušení: od: 1.6.2013 Korektury, doučování, výuka: - texty - český jazyk - čeština pro cizince

Ing. Renata Jelínková - soukromá výuka italského jazyka. Kurzy italštiny pro jednotlivce i skupinky. Individuální výuka italštiny u Vás ve firmě nebo doma.

Jazyková škola, kurzy: - kurzy pro veřejnost - kurzy pro děti - firemní výuka - individuální výuka - překlady a tlumočení - kurzy odborného jazyka - realizace projektů ESF - tvorba metodických materiálů - angličtina - němčina - ruština - španělština - francouština - čeština pro cizince Pomaturitní studium: - akreditace ...

Jazyková škola. Služby: -letní intenzivní kurzy angličtiny -dětské kurzy -pro začátečníky, mírně, středně pokročilé -úroveň celodenní, odpolední, dopolední.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Již více než 25 let nás najdete v srdci Lhotky na Praze 4. Naše certifikovaná škola Asociací jazykových škol Vám nabízí jak firemní a veřejné jazykové kurzy s rodinnou atmosférou, tak i speciální balíčky individuální výuky a jedinečné kurzy vedené metodou Helen Doron pro děti již od 3 měsíců.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

-Poskytování software včetně služeb a školení

Výuka anglického jazyka. Prodej memo kartiček pro výuku angličtiny a procvičování anglické mluvnice.

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Překladatelská a tlumočnická činnost -Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti -Pořádání kulturních produkcí, zábav a provozování zařízení sloužících zábavě -Výuka jazyků

Jazykové kurzy-celoroční skupinové nebo individuální kurzy pro dospělé, pod vedením českých a zahraničních lektorů. Výuka jazyků-standardní a intenzivní kurzy: -angličtina, němčina, ruština, španělština, francouzština, italština, polština, arabština, čeština pro cizince. Služby: -překladatelské, tlumočnické.

Jazyková škola: - pomaturitní studium aj, nj - intenzívní jazykové kurzy pro veřejnost - jazykové kurzy pro firmy a podniky.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

AISE-Americká kulturní výměna. Vzdělávací agentura. Studium v zahraničí. Zprostředkování: -studijní pobyty v zahraničí pro studenty středních škol od 15 do 18 let. Nabízené střední školy (USA*, Německo, Francie): -americká High School, německé gymnázium, francouzské lyceum. Doba studia: -jeden školní rok nebo ...

-Kotvení vstřelováním -Bezpečnostní technik -Instruktor lešenářské techniky

-Výuka obsluhy (řízení) technických zařízení Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, ...

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti