Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Centrum aktivního vzdělávání. Překlady, tlumočení. Jazyková agentura - výuka jazyků. Firemní vzdělávání, dotační servis. Dětská skupina - hlídání dětí od 6 měsíců.

Výuka-cizí jazyky: -firemní kurzy-celá ČR -kurzy pro veřejnost -individuální výuka -Skype výuka -online testování jazyka -výuka s rodilým mluvčím -příprava na mezinárodní zkoušky -jazykový audit. Překlady z/do 102 jazyků: -albánština, angličtina, arabština, barmština, bosenština, bulharština, čínština, dánština, ...

Služby: -rodilý mluvčí s novinářským vzděláním a praxí v ruskojazyčných médiích -překlady v ruském jazyce, texty různé složitosti, různé obory -zkušenosti s překlady webových stránek, manuálu, technických listů, zdravotnických textů, turistických průvodců -jazyková korekce ruských textů, kontrola na gramatickou správnost a správné znění ...

Výuka, kurzy: - anglický jazyk, angličtina - německý jazyk - španělský jazyk, španělština.

Ing. arch. Rostislav Čuhel se zabývá výukou americké a britské angličtiny. Kurzy pořádám pro začátečníky, mírně i velmi pokročilé studenty. Sídlím v Brně na ulici Tišnovská. Výuka, jazykové kurzy: - anglický jazyk - americká angličtina - britská angličtina - anglická konverzace. Překladatelské služby: - angličtina: - překlady ...

Křesťanská organizace. Kurzy, výuka, pořádání, služby: - anglický jazyk, angličtina - anglické letní tábory - dětské hřiště - pronájem prostor.

Překladatelská a tlumočnická činnost. Ruský jazyk. - profesionální písemné a technické a právní překlady ruského jazyka. Výuka ruského jazyka přímo ve Vašem podniku - začátečníci i pokročilí.

Výuka, kurzy, překladatelské, tlumočnické služby: - francouzský jazyk, francouzština.

Překladatelská agentura - odborné překlady a tlumočení, firemní výuka jazyků, lokalizace, grafické práce a dtp. Angličtina, němčina, ruština, italština, francouzština, španělština a všechny další evropské jazyky a řada jazyků mimoevropských.

Překlady, tlumočení: - angličtina specializace - jazyková agentura - kurzy angličtiny, španělština, řečtina, němčina, francouzština - individuální, skupinové, firemní.

Činnost: - výuka angličtiny - překlady, tlumočení

Služby: - výuka anglického jazyka - kurzy angličtiny.

Mgr. Nina Hanáková je lektorka angličtiny. Výuka anglického jazyka. Kurzy angličtiny. Výuka přes Skype.

Mgr. Jiří Vidlák je učitel anglického jazyka. Služby: - výuka angličtiny pro jednotlivce - skupinová výuka angličtiny - firemní kurzy. Ve volných chvílích maluje obrazy, které i prodává.

Mgr. Iva Lubalová poskytuje: - překlady z NJ do ČJ a naopak - tlumočení z NJ do Čj a naopak - výuku německého jazyka - firemní výuka - doučování z němčiny - průvodcovská činnost v němčině - výuka a doučování latiny.

Výuka - angličtina - španělština - čeština pro cizince.

Průvodcovské služby - ubytování v Chorvatsku v soukromí penzion Eva - Igrane Tlumočení a doprovod soukromých osob i v zahraničí Výuka - francouzština - chorvatština - ruština - v podnicích i doma - Brno a Prostějovsko - vyšší konverzace a doplnění gramatických znalostí k maturitě a státním jazykovým zkouškám Organizování - semináře v ...

NETRADIČNÍ NEPUSTILOVA METODA VÝUKY CIZÍHO JAZYKA Jazyková škola založena 1990: -Angličtina -Němčina -Francouzština. Netradiční Nepustilova metoda. Týdenní intenzivní kurzy kdekoli v ČR: -všechny stupně pokročilosti -výuka pondělí až sobota 8 h denně -moderní učebny v centru Brna -ubytování zajistíme. Dvouměsíční kurzy: ...

Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti Překladatelská a tlumočnická činnost. Výuka ruštiny rodilou pro začátečníky i pro odborně pokročilé. Nabídka přípravy ke zkouškám. Firemní výuka.

Jazykové kurzy - angličtina - němčina - francouzština - ruština - polština - italština - španělština - portugalština - holandština - finština - čeština pro cizince.

Výuka anglického jazyka, anglický jazyk.