Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

překlady z a do německého, anglického i srbského jazyka. Nabízíme au-pair zájezdy do německy mluvících zemí, jazykové a profesní vzdělávání.

Překladatelská a tlumočnická činnost, překlady, tlumočení, výuka anglický jazyk.

Výuka jazyků, překlady, tlumočení.

Jazykové kurzy: - specializace na angličtinu - kurzy jiných jazyků španělština, italština, němčina, francoužština - dle zájmu a volných kapacit.

Jazyková škola Brno Top English: -kurzy angličtiny s profesionálními lektory -příprava na mezinárodní zkoušky -individuální výuka -firemní kurzy -pomaturitní studium -překlady.

Překlady, tlumočení: - angličtina - francoužština - němčina - ruština - španělstina Jazyková škola: - výuka pro firmy - pomaturitní studium - metodické semináře pro učitele. Kurzy: - angličtina - angličtina pro děti - němčina - španělština - čeština pro cizince - ruština - francouzština.

Výuka anglického jazyka, angličtina. Překladatel, tlumočník.

Němčina - překlady - tlumočení Čeština - překlady - tlumočení Výuka - čeština - němčina.

Překlady a tlumočení Pořádá - jazykové kurzy.

Služby: -jazykové, jazykovka -intenzivní víkendové kurzy, intenzivní týdenní kurzy -soukromé lekce -překlady, tlumočení -letní a zimní tábory pro děti -studijní pobyty v zahraničí -semináře, jazykové audity -rodilí mluvčí i čeští lektoři jsou velice přátelští -bezdrátové připojení na internet, během vyučování nabízíme nápoje zdarma.

Naše kancelář Examinations Services Brno nabízí: -zaregistrovat na jazykové zkoušky i zkoušky, předepsané britskou univerzitou, na které studujete -získat informace o možnostech vzdělávání ve Spojeném království.

Letní intenzivní pobytové kurzy angličtiny s pedagogy z Kanady.

Jazyková škola: -výuka angličtiny, individuální přístup -kurzy běžné a obchodní angličtiny -americká angličtina -angličtina v základních společenských situacích -obchodní angličtina -English for Presentations -English for Telephoning -Financial English -English for Law -Banking English -English in Medicine -English for ...

Jazyková škola MKM. FIREMNÍ A INDIVIDUÁLNÍ KURZY -jsou organizovány na základě přání a požadavků klienta (den, čas i intenzita) -lze zahájit kdykoliv v průběhu roku -výuka jak v učebnách MKM, tak u klienta -možné zaměření-technika, EU, ekonomika, obchod, administrativa, stavebnictví, aj. -možnost konverzace s rodilými mluvčími ...

Sugestopedická škola jazyků. Jazyková škola, jazyková mateřská škola, školka: - jazykové kurzy. Vzdělávací centrum: - výtvarné kurzy - hudební kurzy - vzdělávání pro pracovníky cestovních kanceláří - vzdělávání pro pracovníky hotelů, restaurací, wellness a lázní - kurzy managerských dovedností. Výuková metoda Sugestopedie, ...

Výuka - angličtina - němčina - španělština.

Reklamní agentura Výroba, dodávka - reklamní nosiče ADBUS Jazyková škola - angličtina - němčina - francouzština - španělština - italština - chorvatština - finština - čeština pro cizince.