Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Centrum jazyků se zabývá výukou cizích jazyků ve firmách a v individuálních lekcích. Orientujeme se jak na obecný jazyk, gramatiku a konverzaci, tak na odborná témata (technika, medicína, marketing apod.). Dále se věnujeme tlumočení, překladům a korekturám všech typů textů. Naší specializací je německý, anglický a český jazyk.

Jazyková škola, jazykové kurzy. Výuka: - angličtina. Překlady, tlumočení, korektury.

Hlídání dětí. Výuka anglického jazyka.

Komplexní jazykové služby v angličtině a němčině - jazykové kurzy, překlady, tlumočení, jazykové korektury.

Překlady: - kompletní služby - soudní překlady. Výuka: - angličtina - němčina - španělština - francouzština - italština - čeština pro cizince.

Levné překlady a tlumočení do italštiny, angličtiny a němčiny. Nabídka kurzů pro tyto jazyky. Osvědčená kvalita za nejlevnější cenu.

Jazykové kurzy: - anglický jazyk.

Kurzy angličtiny určené pro: - obchodníky - asistenty nákupu - manažery - obchodně provozní pracovníky. Angličtina a němčina pro strojaře.

Kurzy všeobecné angličtiny: - pro maminky - pro začátečníky - konverzace pro středně pokročilé - ústní maturita - individuální konverzace - pro zaměstnání a cesty - angličtina s muzikou.

Pořádání: -kurzy a školení v oblastech: -marketing, zahraniční obchod, výpočetní technika, internet, obchodní dovednosti -jazyky-angličtina, němčina, španělština.

Kurzy českého jazyka pro zahraniční studenty. Zprostředkování vysokoškolského studia cizincům v České republice. Nabídka práce v hotelnictví ve Velké Británii. Překladatelský a tlumočnický servis.

Školení-firemní kurzy: -marketing -internet-nový způsob komunikace -personalistika -management -jazykové kurzy, výuka jazyků: -anglicky, německy, francouzsky, španělsky. Kurzy pro veřejnost: -počítačové kurzy -jazykové kurzy: -angličtina, francouzština, němčina, španělština -pořádání konferencí a odborných ...

Angličtina Frýdek Místek. Jazyková škola, kurzy: - angličtina - výuka anglického jazyka.

Vydavatelství, nakladatelství: - jazyková literatura - učebnice angličtiny (New English for You) pro základní školy. Jazyková škola. Kurzy, výuka: - cizí jazyky (anglický jazyk).

Jazykové kurzy (anglický, německý jazyk). Firemní školení, kurzy.

Překlady, tlumočení, výuka: - arabský jazyk, arabština. Jazykové kurzy.

Jazykové kurzy, jazyková škola: - angličtina, španělština, francouzština, němčina, polština, ruština, čeština pro cizince - pomaturitní studium.

Jazyková škola, centrum vzdělávání pro děti a dospělé: - celoroční kurzy pro předškoláky, školáky, studenty, dospělé - kurzy a jazykové pobyty - anglická školička - zkoušky a doučování. Další výkové centrum v Bruntále: - Nám. Míru 4/5, Bruntál.

Vzdělávací centrum: - individuální výuka angličtiny - Koučování Dluhová poradna: - Poradenství v oblasti dluhů, exekuce a insolvence - Komunikace s exekutory, rozhodci, dlužníky - Sepsání návrh na osobní bankrot - Komunikace v oblasti platebních příkazů

Soukromá i firemní výuka angličtiny, francouzštiny, němčiny, ruštiny, španělštiny a italštiny.

Soukromá jazyková škola. Jazykové kurzy: - pro podniky a instituce - pro veřejnost - individuální výuka.

Roční přípravné kurzy pro přijímací řízení VŠ. Jazyková škola. Firemní vzdělávání. Mateřská školka Sokratesek: - Ostrava-Hrabůvka, Mjr. Nováka 1455/34 - tel.: 734578174 - www.sokratesek.cz.