Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Státní jazyková škola: - akreditace ke konání státních jazykových zkoušek a přípravu k mezinárodním jazykovým zkouškám - angličtina, němčina, francouzština, španělština, čeština pro cizince - speciální kurzy pro učitele a žáky základních škol - vzdělávání v hlavních světových jazycích i jazycích jiných - vyučování jazyků s odborným ...

Překladatelská činnost, tlumočení: - anglický jazyk, angličtina - německý jazyk, nemčina Jazykové kurzy: - anglický jazyk, angličtina.

Jazykové kurzy: - angličtina, anglický jazyk - němčina, německý jazyk.

- - jazyková školaangličtina - příprava na FCE First Certificate in English , PET, státní maturity

Angličtina - překlady - tlumočení Výuka - angličtina

-Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti

Angličtina - překlady - tlumočení Výuka - angličtina jednotlivci a dvojice

Pobočka. Nezisková organizace pracující s nezaměstnanými.. Vzdělávací kurzy, vzdělávání: - počítačové - jazykové - kurz přípravy míchaných nápojů (barmanský) - základy stolování - kurz ošetřovatelství.

-Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti

-Překladatelská a tlumočnická činnost -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod