Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Překladatelské, tlumočnické služby: - italský jazyk, italština (se soudním ověřením i bez ověření) - anglický jazyk, angličtina (bez ověření). Výuka, kurzy: - italština, angličtina.

Individuální výuka: - anglický jazyk, angličtina.

Jazykové kurzy - výuka jazyků: angličtina, němčina, vietnamština, čínština, čeština. Pobočka Praha Centrum - adresa: Polská 10, 120 00 Praha 2. Pobočka Brno - adresa: Křenová 19, 602 00 Brno.

Služby - výuka jazyků - jazykové semináře - individuální i skupinové kurzy cizích jazyků.

Služby: - pronájem zasedací, školící místnosti, prostory - školení, semináře, kurzy - jazykové kurzy Kavárna tel.: 605 858 362

Kurzy, výuka: - anglický jazyk - německý jazyk - francouzský jazyk - italský jazyk.

Služby: - výuka jazyků (angličtina, němčina, francouzština, italština, španělština...a další) - překlady, tlumočení

Jazyková škola Lexis - výuka cizích jazyků - jazykové kurzy, skupinové, firemní i individuální kurzy.

Výuka, kurzy: - anglický jazyk, angličtina - španělský jazyk, španělština.

Služby: - studentská agentura - specialisté na vzdělání v zahraničí - zařizováním studijně-pracovních pobytů a vším s tím spojeného v zemích jako je Austrálie, Nový Zéland, Kanada nebo třeba Velká Británie. Pobočka Brno: Moravské náměstí 3 tel.: 543 214 649

Výuka cizích jazyků - angličtina, němčina, španělština, ruština a čeština pro cizince - kurzy, skupinová výuaka, příprava na mezinárodní jazykové zkoušky.

Služby - mobilita zaměstnanců a stěhování pracovních prostor - vízové ??a imigrační služby - jazykové a interkulturní vzdělávání.

Program "Mezinárodní jazykové kurzy" je určen všem, kteří se chtějí zdokonalit v cizím jazyce v co nejkratší době a dosáhli věku 17 let. Tento program je zaměřen na studium v délce 2 - 24 týdnů a nabízí širokou paletu v mnoha státech celého světa. Akademické programy: - mezinárodní školní rok - University a College v USA a Kanadě ...

Jazyková škola, výuka, kurzy: - moderní hebrejština.

Jazykové kurzy - skupinová i individuální výuka - jazykové kurzy pro firmy i pro děti - překlady.

Kurzy: - taneční - pohybové - jazykové (angličtina)

Mezinárodní letní soustředění s intenzivní výukou cizích jazyků - výuku vedou VÝHRADNĚ kvalifikovaní a zkušení rodilí mluvčí - určeno pro žáky základních a středních škol ve věku 10-18 let - výuka 4-6 vyučovacích hodin denně, zábavným a konverzačním způsobem -11 let tradice, více než 8 500 spokojených účastníků, z celkového počtu pouze 2 ...

Jazyková škola Ulpan - výuka moderní hebrejštiny.

Zabýváme se poskytováním školení v oblasti IT a jazykových dovedností.

Channel Crossings patří mezi prestižní jazykové agentury. Na českém trhu působíme již od roku 1993. Naším posláním je poskytování široké nabídky efektivních jazykových služeb tak, abychom uspokojili individuální požadavky domácích i zahraničních klientů z řad soukromých firem, státních organizací i široké veřejnosti.

Nabízíme jazykové kurzy angličtiny, španělštiny a němčiny.

Jsme výběrové česko-britské šestileté gymnázium nabízející nejvyšší kvalitu vzdělání v anglickém jazyce. Naše studentky a studenti úspěšně skládají mezinárodní zkoušky IGCSE a IB spolu s českou maturitní zkouškou a pokračují ve studiu na univerzitách v České republice i zahraničí.