Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Kurzy - angličtina - němčina - španělština - francouzština

S námi se můžete naučit těmto cizím jazykům: - angličtina, němčina, ruština - francouzština, italština - španělština, polština, holandština, arabština. Připravujeme kurzy: - švédština - čeština pro cizince - nabídku kurzů chceme v budoucnu rozšířit o japonštinu. Firemní výuka: - probíhá přímo na pracovišti v čase zvoleném ...

Jednoleté přípravné studium na VŠ (Právnická fakulta UK, fakulty MU) - nulté ročníky. Pomaturitní studium. Víkendové přípravné kurzy. Odborná školení a semináře.

Agentura Parole s.r.o. je specialista na vzdělávání a překlady pro firmy i jednotlivce v celé České republice. Naše nabídka zahrnuje: - odborné i jazykové kurzy - pomaturitní studium - překladatelské služby - poradenství pro vzdělávací instituce v oblasti literatury a vzdělávacích plánů - poradenství pro jednotlivce v oblasti kariéry - ...

Jazykové vzdělávání, kurzy. Odborné služby: - vytváření odborných a specializovaných výukových materiálů - jazykový audit - příprava testů - testování - příprava odborné metodiky - příprava komplexních studijních programů - poradenství pro personalisty a další. Překlady: - z češtiny do cizího jazyka - z cizího jazyka do ...

Nabídka individuální, firemní a skupinové výuky angličtiny, španělštiny, ruštiny, arabštiny a češtiny.

Jazyková škola s širokou nabídkou skandinávských jazyků:dánština, finština, islandština, norština, švédština, faerština, litevština a lotyština. Jazykové kurzy všech úrovní, od začátečníků až po pokročilé.

Jazyková škola a agentura. Kvalitní a efektivní jazykové kurzy pro firmy a veřejnost - angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština, ruština a čeština pro cizince. Všeobecný i odborný jazyk.

Pořádáme kurzy španělštiny. Skupinové a individuální jazykové kurzy - španělština a ruština. Příprava k maturitě, pomaturitní studium. Kurzy vedou kvalifikovaní čeští lektoři i rodilí mluvčí.

Naše jazyková školka nabízí nenásilnou výuku angličtiny pro děti. Ve školce děti komunikují pouze v angličtině, s vysokoškolsky vzdělanými pedagogy a rodilými mluvčími.

Týmové jazykové kurzy s individuálním přístupem. Nabídka kurzů: - týdenní kurzy - víkendové kurzy - tříměsíční standardní kurz - dvousemestrální standardní kurz - roční standardní kurz - čtyřměsíční konverzační kurz - šestiměsíční kurz - individuální výuka - letní jazykové kurzy. Dětské jazykové kurzy. Školička pro děti ...

Nabízíme kurzy italského jazyka pro skupiny, firmy i jednotlivce, přípravné kurzy na složení zkoušky P.L.I.D.A, kurzy obchodní italštiny, konverzace, speciální kurzy např. italština v kuchyni, čeština pro Italy. Pořádáme přednášky, výstavy, koncerty.

Jazyková škola v šesté městské části. Nabízíme různé jazykové kurzy pro veřejnost i firmy. Semestrální kurzy pro veřejnost jen o 3-6 účastnících v nadstandardních učebnách. Rádi Vám připravíme i individuální kurz na míru. 8 jazyků, skvělí lektoři.

Jazyková škola. Nabízíme výuku zejména evropských jazyků (angličtina, němčina, španělština, francouština, čeština pro cizince aj.), překlady a tlumočení.

Provozujeme jazykový portál spaceteacher.com, kde si studenti mají možnost vybrat nejlepší: - jazykovou školu - jazykový kurz - lektora - online výuku - další studenty na společnou výuku zdarma. Působíme globálně a nabízíme všechny jazyky. Registrace je pro všechny zdarma, učte se cizí jazyky s námi.

Jazykové audity Obousměrné překlady - korektury a přepisy textů - tlumočení Soukromá jazyková škola - testy - zkoušky - audity - kurzy v Praze i zahraničípořádaní - letní jazykové tábory pro děti.

Jazyková škola. Jazyková agentura. Jazykové kurzy pro děti a dospělé.

Výuka jazyků: -angličtina -němčina -intenzívní internátní jazyková výuka -docházkové kurzy -studium v zahraničí (Anglie, Austrálie...).

Poskytuje - studijní pobyty v zahraničí Austrálie a Nový Zéland

Nabízíme individuální i kurzovou výuku světových jazyků a češtiny pro cizince pro firmy i jednotlivce - v kurzu vždy max. 4 osoby. Provádíme překlady a tlumočení. Zajišťujeme studijní jazykové pobyty na partnerských jazykových školách po celém světě. Nabízíme Vám možnost zhotovení překladů v: - angličtině - němčině - ...

Jazykové kurzy a jazykové konzultační služby zejména pro firmy, překlady a tlumočení.