Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Jazyková agentura pro výuku, překlady, tlumočení. Jazyková škola. Jazykové kurzy: - světové jazyky-angličtina, němčina, francouzština, španělština, ruština i méně frekventované jazyky. Čeština pro cizince.

Alfa Language Clubs-Praha - jazyková škola, překlady. 15 jazyků, včetně češtiny pro cizince. Začátky kurzů po celý rok. Akreditace od MŚMT na kurzy DVPP. Možnost výuky: v našich učebnách i u klientů). Typy kurzů: - individuální výuka - skupinová výuka pro veřejnost (2 - 5 studentů) - firemní kurzy - příprava na jazykové zkoušky - ...

Soukromá jazyková škola a jazykové studio. Zaměření výuky Vyučujeme jak obecný tak i odborný jazyk. Kurzy jsou "ušité na míru", navazujeme na aktuální znalosti studentů, výuka je přizpůsobena potřebám studentů v různých oblastech jejich pracovní či podnikatelské činnosti. Velkou péči věnujeme též tomu, aby zvládli běžné situace, které mohou ...

Výuka ve firmách. Individuální výuka. Letní udržovací kurz. Víkendové kurzy: -angličtiny -němčiny -ruštiny. Cílem činnosti firmy je poskytovat klientům komplexní služby v této oblasti, zaručit kvalitní a ucelené rozšiřování znalostí cizího jazyka a dovedností při jeho praktickém používání.

V současné době nabízíme kromě jazykových kurzů pro veřejnost a firmy také překlady a tlumočení z a do 45 jazyků.

Angličtina - překlady - tlumočení Portugalština - překlady - tlumočení Čeština - překlady - tlumočení Výuka - čeština - portugalština - angličtina

Jazyková škola. Výuka jazyků: - anglický, německý, francouzský, italský, španělský jazyk. Firemní výuka.

Překladatelská činnost - tlumočnické služby Výuka - anglický jazyk.

Výuka jazyků pro firmy a češtiny pro cizince. Příprava na mezinárodní zkoušky.

Jazykové kurzy - čínština - japonština - korejština - vietnamština Překlady - angličtina - ruština - slovenština - čínština - japonština - korejština - vietnamština

Jazyková škola - francouzština - španělština - italština - němčina - ruština - čínština - arabština - čeština pro cizince Nabídka kurzů angličtiny, francouzštiny, španělštiny, ruštiny, češtiny pro cizince a dalších jazyků, překladatelských a tlumočnických služeb.

Výuka - běžná i obchodní němčina pro soukromé osoby, podniky a jazykové školy i agentury - čeština pro němce.

Vzdělávání na pracovišti - Jazykové vzdělávání pro firmy šité na míru s možností odborného zaměření, Teambuildingy a Eventy.

Výuka - angličtina pro mateřské školky, pro studenty

Zprostředkování studia - angličtina na na jazykových školách s akreditací British Council ve Velké Británii

Němčina - překlady Výuka - němčinapříprava na mezinárodní jazykové certifikáty.

Prodej - učebnice jazyků Angličtina - překlady - tlumočení Němčina - překlady - tlumočení Ruština - překlady - tlumočení Výuka - angličtina - němčina - ruština - francouzština - individuální i skupinová výuka - obchodní jazyk.