Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Zabýváme se výukou cizích jazyků pro jednotlivce i firmy včetně přípravy na jazykové zkoušky. Poskytujeme překladatelské a tlumočnické služby.

Tlumočení - německý jazyk Kurzy, výuka - německý jazyk

Centrum asijských jazyků v Praze, Brně a online nabízející jazykové kurzy, tlumočení a překlady. Specializujeme se zejména na japonštinu, korejštinu a čínštinu.

Jazyková škola pro děti předškolního věku. Soukromá anglická jazyková škola pro děti předškolního věku. Nabídka zájmových klubů, letních programů, odpolední družiny. . .

Výuka - angličtinapřípravu na zkoušky z angličtiny typu TOEFL, CAE, FC, obchodní, běžné i právnické - možnost konverzací

Firemní a individuální výuka jazyků a doučování angličtiny, němčiny, španělštiny, francouzštiny, italštiny a ruštiny..

Anglická jazyková školka s návazností na soukromou základní školu a osmileté gymnázium Dino

Jazykové kurzy v zahraničí pro mládež, studenty, dospělé a manažery. Jazykové programy spojené s následnou prací nebo volontariátem.

Jazykové kurzy: - podnikové - individuální - pomaturitní studium - angličtina - němčina - francouzština - španělština - ruština - čeština pro cizince - příprava na zkoušky - pobytové kurzy v zahraničí.

Vzdělávací centrum SPĚVÁČEK nabízí jazykové kurzy a školení manažerských dovedností pro firemní zákazníky a komplexní vzdělávací programy na míru, kvalitu garantuje člensví v AJŠ ČR a ISO 9001 Firemní kurzy: - obecná angličtina - obchodní angličtina - finance - právo - personalistika - prodej a marketing - turistika a služby - ...

Služby:: - vzdělávání: - řidičů autobusů a MHD - obchodních zástupců průmyslových podniků - realitních makléřů - managementu podniků a státní správy. Školíme především: - Soft skills, umění komunikace, obchodní a prodejní komunikaci, řešení konfliktů, managerské dovednosti, základy odměnování a krizový management. Dále ...

Jazykové studio. Pořádáme individuální výuku cizích jazyků pro děti a dospělé, doučování dětí ZŠ, SŠ - jazyky, matematika, fyzika a další předměty. Dále nabízíme individuální přípravy na přijímací zkoušky (víceletá gymnázia, SŠ). Naši lektoři dojíždí k Vám.

Angličtina - překlady Němčina - překlady Výuka - čeština pro cizince

Překlady a tlumočení - arabštinu Výuka - arabština

Jazykové kurzy - angličtina pro skupiny i jednotlivce.

Němčina - výuka a konverzace v německém jazyce - rodilý mluvčí.

Činnost: - pořádání kurzů obecné obchodní angličtiny

Vzdělávací středisko: - jazykové kurzy - odborné kurzy - studijní pobyty - přípravné školní kurzy.

Jazyková škola s individuálním přístupem ke studentům a klientům. Firma nabízí veřejné i firemní kurzy angličtiny, němčiny a ruštiny. Výuka je zaměřena na obecné užívání jazyků, nebo používání v obchodním styku. Překlady a tlumočení.

Bakalářské programy Angličtina jako cizí jazyk, Čeština jako cizí jazyk v prezenční i kombinované formě. Uplatníte se jako lektoři angličtiny či češtiny pro cizince, naučíte se cizí jazyky a budete připraveni pro navazující magisterské studium.

Jazykové kurzy, individuální výuka jazyků. Angličtina, němčina, španělština, italština, francouzština, ruština. Brno Šumavská 31 602 00 Brno tel.: 731 515 802 e-mail: brno@agentura-hermes.cz

Soukromá jazyková škola, působící na českém trhu již od r. 1992, která vyjde vstříc každému dle časových a jiných možností klienta. The Language House má za sebou již osmnáctiletou zkušenost s výukou jazyků - ne nadarmo se nazývá "Mezinárodní jazykovou školou evropských a orientálních jazyků".

Jazyková škola. Kurzy angličtiny: Po celý rok nabízíme kurzy pro dospělé, děti a mládež na všech úrovních od začátečníků po velmi pokročilé. Pro dospělé otevíráme tyto kurzy: -všeobecná angličtina -obchodní angličtina -příprava na cambridgeské zkoušky -právnická angličtina