Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Zkušená lektorka nabízí individuální kurzy ruštiny. Docházím za klienty do firem či domů. Termíny dle vzájemné dohody. Doučování, obchodní ruština.

ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ : - Obchodní právo - Občanské právo - Pracovní právo - Rodinné právo - Pozemkové právo - Developing - Servis pro cizince

Nabídka: - jazykové kurzy angličtiny a francouštiny.

Středoškolské studium v zahraničí spojené s pobytem v hostitelské rodině. Dále organizujeme v USA: - Work & Travel - Au-pair program - Practical Training.

Překladatelská a tlumočnická agentura. Překlady: - angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština a ruština - notářské ověření - vazba výsledných dokumentů - grafická úprava překládaných textů atd - příjem a doručení překladů emailem, faxem, kurýrní službou a poštou. Tlumočení: - simultání tlumočení - ...

VZDĚLÁVÁNÍ - KURZY - SEMINÁŘE Kategorie kurzů : - Účetnictví a daně - Neziskový sektor - IAS / IFRS - Finanční řízení - Management a marketing.

Jazyková škola Firemní jazykové kurzy Komplexní odborné řešení jazykového vzdělávání pro firmy. Angličtina, němčina, francouzština, čeština pro cizince, ruština, španělština.

Jazyková škola. Jazykové kurzy: -všeobecné kurzy (všechny věkové kategorie) -příprava ke zkouškám PET, KET, FCE, CAE, CPE -obchodní jazyk -příprava ke zkouškám CEIBT, BEC I., BEC II., BEC III -profesně zaměřený jazyk -kombinované kurzy a jazykové speciality (jazyk + kultura, jazyk + sport, cestování, ...

Nabízíme kurzy angličtiny: - v prostorách školy školní kurzy - ve vaší firmě či instituci - individuální výuka dle vašich potřeb.

MOJE-ŠPANĚLŠTINA se zabývá individuální výukou španělštiny v Praze a blízkém okolí. Nabízíme efektivní a přátelskou výuku, která je určena široké veřejnosti všech věkových kategorií a úrovní pokročilosti. Hodiny vedou kvalitní lektoři, kteří mají s výukou španělštiny a jiných jazyků bohaté zkušenosti.

ULRYCH Language Studio. Služby: -internetová výuka angličtiny ENGLISH UNIVERSITY Online.

Pořádáme jazykové kurzy v zahraničí pro mládež, dospělé a manažery. Nabízíme prázdninové, intenzivní a kurzy k certifikátům.

Výuka jazyků: - jazykové kurzy pro firmy - individuální výuka. Nabídka jazyků: - angličtina - arabština - čeština pro cizince - čínština - dánština - francouzština - hebrejština - hindština - indonéština - italština - japonština - latina - maďarština - němčina.

Evropská akademie v Praze nabízí přípravné kurzy, po jejichž úspěšném absolvování studentovi umožní studovat, na evropských univerzitách a získat evropské vysokoškolské tituly, zadarmo!

Jazykové kurzy: - podnikové. Výuka jazyků: - angličtina, němčina, čeština, ruština, francouzština a další evropské jazyky. Překlady a tlumočení.

Individuální a firemní jazykové kurzy v Praze. Doučování předmětů ZŠ a SŠ.

Efektivní výuka jazyků flexibilně se přizpůsobující aktuálním potřebám a požadavkům studenta. Intenzivní víkendová a individuální forma výuky, firemní výuka a překlady.

Jazyková škola. Jazykové vzděláváním dětí i dospělých: - jednoleté pomaturitní studium jazyků - kurzy pro dospělé odpolední a večerní - jazykové kurzy pro podniky přímo na pracovištích - dětské tábory s výukou angličtiny - vzdělávací kurzy pro veřejnost i pro studenty jako příprava na zkoušky na VŠ - angličtina pro začátečníky - ...

Pořádání jazykových kurzů pro firmy. Nabídka jazyků: - angličtina - němčina - francouzština - španělština - italština - ruština - čeština pro cizince. Typy výuky: - výuka s docházkou českého lektora nebo rodilého mluvčího do firem nebo domů. - kurzy pro veřejnost v malých skupinkách - individuální výuka pro 1–2 ...

Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti - výuka jazyků - Prodej zboží - zprostředkování nákupu a prodeje zboží - poradenská činnost ve stavebnictví - inženýrská činnost ve stavebnictví - činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců - služby v oblasti administrativní ...

Služby: - zajištění studia jazyků v zahraničí - jazykové tábory pro děti.

Britská jazyková škola s dlouholetými zkušenostmi v poskytování kvalitní výuky angličtiny. Nabízíme jazykové kurzy angličtiny, kurzy španělštiny a kurzy francouzštiny vedené zkušenými lektory.