Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Služby: - kurzy českého jazyka - doučování odborných předmětů - nostrifikace.

Jazyková škola - výuku anglického, německého, francouzského, španělského a ruského jazyka.

Společnost MERINIS, s.r.o. nabízí rozmanité spektrum kurzů a školení pro širokou veřejnost, firmy i státní správu. Pořádáme kurzy rozvoje osobnosti, jazykové kurzy a mezi naše služby patří také překlady jak běžných tak odborných textů. Sídlíme na Praze 2. Psychologie, organizace, služby: - výběrové řízení, metoda Assessment centre (AC) - ...

Služby: - výuka angličtiny - konverzace

Jazyková škola: - angličtina pro děti, dospělé - čeština pro cizince.

Služby - jazykové kurzy anglického jazyka - skupinové a individuální kurzy pro firmy i veřejnost.

Jazyková škola, výuka: - anglický jazyk - německý jazyk - španělský jazyk - čeština pro cizince. Překladatelské, tlumočnické služby.

Služby - výuka tureckého jazyka - překlady, tlumočení.

Jazykové centrum: - výuka anglického jazyka pro od děti 3 let.

Nabízíme základní a středoškolské britské vzdělání. Naše soukromá škola poskytuje výuku podle britských osnov, zakončenou mezinárodní maturitní zkouškou IB.

Služby: - jazyková škola - překlady, tlumočení

Jazykové centrum: - tlumočnické, překladatelské služby - firemní výuka jazyků.

Služby: - zajištění studijních a vzdělávacích programů: - výuka jazyků.

Překladatelské služby: - anglický jazyk, překlady odborných textů z oboru politologie, sociologie, ekonomie, společenské vědy Výuka: - anglický jazyk.

Překladatelské, tlumočnické služby: - italský jazyk, italština (se soudním ověřením i bez ověření) - anglický jazyk, angličtina (bez ověření). Výuka, kurzy: - italština, angličtina.