Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Služby: - firemní výuka - výuka pro veřejnost - výuka angličtiny přes internet

Jazykové odborné kurzy pro veřejnost s právem státní jazykové zkoušky.

Soukromá základní škola pro 192 žáků s vyučovacím programem Národní škola, který byl speciálně upraven pro potřeby vyučování cizích jazyků.

Ústav jazykové a odborné přípravy.

Jazykové kurzy: - angličtina - němčina - francouzština - španělština - italština - ruština - švédština - dánština - nizozemština - řečtina - čínština - japonština - čeština pro cizince Výuka pro skupiny, jednotlivce a dvojice. Kurzy pro firmy a organizace.

Nabízí - jazykové kurzy individuální a firemní

Výuka jazyků a doučování školních předmětů pro základní, střední i vysoké školy.

Nabídka kurzů Anglického jazyka.

Jsme úspěšná jazyková škola, která Vám od roku 2004 nabízí kurzy: - anglického - německého - španělského - francouzského - ruského - českého jazyka pro cizince. Naši zkušení a kvalifikovaní lektoři - včetně rodilých mluvčích - vyučují podle vysoce efektivní komunikativní metody. .

Překlady a tlumočení - angličtina - makedonština - chorvatština - ruština - běloruština - slovenština - čeština Výuka - běloruština - ruština - čeština - chorvatština - makedonština - slovenština - srbština.

Kurzy - běžné evropské jazyky - pro firmy, veřejnost i jednotlivce

Konsekutivní tlumočení angličtiny Kurzy pro děti a dospělé.