Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Výuka - angličtina Callanovou metodou - anglicko česká školka - kurzy anglického jazyka metodou Helen Doron.

Překady, tlumočení Výuka cizích jazyků

Překladatelské a tlumočnické služby Překladatelské a tlumočnické služby Překladatelské a tlumočnické služby pro cizince Výuka - angličtina - francouzština - čeština pro cizince

Výroba, prodej a dodávka - státní vlajky a prapory Překladatelská a tlumočnická činnost - němčinaověřené překlady Výuka - němčina

Efektivní výuka německého jazyka; dvacet let zkušenosti v oboru; výuka všech úrovní pokročilosti a všech věkových kategorií; kurzy pro firmy i veřejnost; příprava na zkoušky, konverzační kurzy, kombinované kurzy.

Centrum výuky jazyků: -základní, konverzační kurzy -kurzy pro nejmladší děti s rodiči, mladší, starší děti, doučovací kurzy pro děti -příprava k maturitě, ke státní zkoušce -výuka ruského jazyka.

Výuka - jazykové kurzy němčina - němčina a angličtina pro začátečníky

Nabídka individuálních, firemních i veřejných jazykových kurzů.

Výuka anglického jazyka pro děti a dospělé. Důraz klademe na konverzaci a hravou a interaktivní výuku. Nabídka výuky ve firmách..

Jazyková škola nabízí individuální a firemní výuku v oblastech anglický a německý jazyk a mnoho dalších. Příjemné jednání, zkušení lektoři, nové ceny. Přizpůsobíme se plně Vašim možnostem..

Němčina - překlady - tlumočení - úřední ověřování textů Výuka - němčina

Výuka jazyků, překlady, tlumočení, zajišťování letních táborů, intenzivní jazykové kurzy.

Akademie: - jazykové kurzy - počítačové kurzy - rekvalifikační kurzy.

Ubytování. Výuka jazyků. Pořádání kulturních akcí.

Soukromá jazyková škola. Překlady, soudní překladatelka.

Zajišťujeme kurzy anglického a německého jazyka včetně firemních kurzů. Nabízíme kurzy českého jazyka pro cizince.