Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Vzdělávácí společnost: -rekvalifikační kurzy -školení, semináře -jazyková škola -outsourcing. Spolupráce: Další Vzdělávání Dospělých Jazyková škola MERITS

Služby: - poradenství a školení v oborch bezpečnosti práce, hygieny práce a požární ochrany. - audity a kontroly BOZP a PO.

Nabídka služeb v oblasti vzdělávání a poradenství zaměřené na rozvoj jednotlivců i firem.

Rekvalifikační kurzy akreditované MŠMT: -kosmetické služby -vizážistika a barevné poradenství -manikúra -pedikúra -nehtová modeláž -holičské a kadeřnické práce -masér prosportovní a rekondiční masáže -obchodní zástupce pro výrobní a obchodní firmy. Zájmové kurzy-motivační: -jak nabídnout sám sebe na trhu práce ...

Počítače, prodej: - software - pro zemědělství, geodety, ekonomika, zdravotnictví, jednoduché účetnictví - hardware a příslušenství. Tvorba a prodej: - programové vybavení. Tvorba: - programy na zakázku. Školení na PC: - MS Windows 95 - MS Word 97 - MS Excel 97 - MS Outlook 97.

Profilujeme se jako nezávislá poradensko-právní společnost zaměřená na administraci a poradenství v oblasti veřejných zakázek, koncesí a evropských fondů. Během našeho dlouholetého působení jsme již zorganizovali pro naše klienty veřejné zakázky v objemu několika mld. Kč, a to bez jakékoli pokuty udělené Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže či ...

Výroba, montáž a prodej: -vzduchotechnická zařízení -potrubní a atypické vzduchotechnické prvky -filtrační boxy, lapače jisker, lapače nečistot Prodej a dodávka filtrů (kapsové, patronové, deskové…). Záruční i pozáruční servis, revize protipožárních klapek. Výroba klempířských prvků. Školení obsluhy vzduchotechnických zařízení.

Prodej a opravy: -počítače -notebooky -nová výpočetní technika Služby: -počítačové kurzy -eshop Náhradní plnění -software.

Středoevropská tréninková a konzultační společnost zaměřená na rozvoj zaměstnanců. Služby: - outsourcing tréninkového oddělení, personálního managementu, obchodního managementu, obchodního útvaru - veřejné tréninky: - obchodní dovednosti - vyjednávání - mezilidské vztahy - budování týmu - vedení týmu - zvládání ...

Akademie: - jazykové kurzy - počítačové kurzy - rekvalifikační kurzy.

Služby: - bezpečnost práce (vstupní a periodické školení v BOZP, sepisování úrazů na pracovišti, vedení dokumentace) - požární ochrana (školení v oblasti požární ochrany, zpracování dokumentace požární ochrany, vypracování požárních směrnic pro danou společnost). - pracovní oděvy, obuv - hasící přístroje.

Poredenská a konzultační činnost, znalecké posudky, expertizy: - bezpečnost práce - protipožární ochrana - ochrana životního prostředí.

Služby: -kurzy, výuka, školení: -český jazyk a literatura -výuka cizích jazyků -výchovy a základy společenských věd -dějepis -ekonomika -písemná a elektronická komunikace -pedagogika -management škol -zakázková školení pro kolektivy.

Odborné poradenství, školení: - BOZP - bezpečnost práce a ochrany zdraví při práci - požární ochrana.

Služby: -poradenství -vzdělávání -řízení změn -rozvoj managementu -rozvoj obchodníků a obchodních týmů -interní komunikace a firemní kultura -sestavování a rozvoj týmů a týmová spolupráce -komplexní pojetí obchodu, CRM (řízení vztahu se zákazníky) ČNP Consulting s.r.o.

Provádění revizí a kontrol plynových zařízení. Poskytování odborných kurzů a školení v plynárenském oboru..

Inženýrské služby, pevnostní výpočty a analýzy, CAD, CAE, FEA, FEM, MKP, CFD, materiálové inženýrství, kompozitní materiály.

Výroba: -konstrukční a vývojová činnost v oblasti klimatizace. Speciální, odborné školení. Základní vzdělání na PC. Multimedia, marketing: -návrh, výroba www, web stránek -design, animace -grafické studio -mailing, direct mailing -databáze -tisk. Služby v oblasti CAD, DTP, multimedií, programování a realit.

Služby: - poskytování poradenství a služeb v oblasti bezpečnosti a požární ochrany

Servis nástrojů Broušení: -nástroje na dřevo. Opravy: -dřevoobráběcí stroje. Školení, poradenská činnost pro údržbu nástrojů.

Služby: -školení -vzdělávání zaměstnanců..

Specialista: -požární technik -bezpečnostní technik BOZP. Služby: -požární ochrana -bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BZOP) -vypracování a kontrola dokumentace PO, BOZP -školení bezpečnosti práce a požární ochrany.