Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Poradenská a kontrolní činnost v oboru BOZP a PO Opravy a ladění pianin .

Služby: -vzdělávací služby -orientace v problematice řízení bezpečnostních rizik, včetně všech podstatných souvislostí organizačního, personálního, technologického a legislativního charakteru.

Služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce.Cílem je uvedení BOZP a PO ve firmě do stavu požadovaného legislativou. Zpracujeme vše potřebné pro bezpečnost práce a požární ochranu ve vaší společnosti.

Nabízí: - technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany - projektování požární bezpečnosti staveb - poskytování služeb v oblasti bezpečnosti práce - posouzení požárního nebezpečí činností objektů - zpracování a vedení dokumetace - školení a odborná příprava - poradenská a kontrolní činnost.

Firma Rheapharm nabízí: - E - learning zaměřený na medicínskou oblast - pro farmaceutické firmy a její zaměstnance - personální činnost pro farmaceutické firmy - příprava uchazečů k pohovorům u farmaceutických firem

Trénink, školení, kurzy, koučink: -Assessment centrum a Development centrum AC/DC -Psychodiagnostika, i on-line zaměstnanců a uchazečů -Recruitment and Development Pack nábor a rozvoj zaměstnanců -výběr lidí pro vedoucí pozice -firemní vzdělávání: -mediální trénink -prodejní dovednosti -manažerské školení -trénink komunikace.

Lesnické vzdělávací (školící) středisko: - kurzy - školení pro hobby (amatérské) uživatele motorových pil - kurz obsluhy motorových pil a křovinořezů - školení obsluhy motorových pil a křovinořezů

Počítačové školení a marketingové poradenství. Komplexní služby v oblasti počítačového vzdělávání-IT, školení, rekvalifikace. Kurzy pro jednotlivce, podnikatele a firmy.Uživatelské kurzy. Realizace školení u zákazníka. Školení zaměstnanců firem. Školení v oblasti: Internet, MS Word, MS Excel, MS Power point. kancelářské programy MS ...

Poradenství, kurzy a zkoušky, software: - bezpečnost práce, požární ochrana, BOZP, PO.

Účetní poradce: - kontrola účetnictví (jednoduché, podvojné) - účetní poradenství - výuka účetnictví jednotlivě i po skupinách (daňové poradce) - přednášky u Svazu účetních.

Velkoobchod a maloobchod s hygienickými potřebami. Nabízíme mycí a čisticí prostředky INPOSAN, úklidovou techniku, kotoučové stroje, vozíky, profesionální a průmyslové vysavače. Dále podlahové stroje, vysokotlaké myčky a generátor páry. Úklidové práce - krystalizace mramoru, ošetření kamene, broušení parket, voskování podlah, atd. Hygienický ...

Vzdělávací Středisko GAS Olomouc: - revize - zkoušky - školení

Revize: -tlakové nádoby -parní kotle -nízkotlaké kotelny -elektro. Výroba, oprava: -tlakové nádoby -odborné prohlídky-kotelny. Školení obsluhy. Technické poradenství. Zajištění: -kompletní technická dokumentace, passport -výrobní štítky.

Pořádání: -kurzy a školení v oblastech: -marketing, zahraniční obchod, výpočetní technika, internet, obchodní dovednosti -jazyky-angličtina, němčina, španělština.

Vzdělávací a rekvalifikační kurzy, poradenství-management, podnikání.

Pohledávky: -periodická dražba -prodej-nabídka, nákup-poptávka -možnost stanovení okamžité likvidity pohledávek-reálné tržní ceny-cenový test -inkasní služba -pohledávky, závazky-poradenství, znalecké ocenění -vzdělávací kurzy, semináře, zajištění odborných lektorů.

Přepravní kontrola ve veřejné silniční dopravě. Školení pracovníků dopravy. Psychologické poradenství a diagnostika..

Autorizované služby: -MICROSOFT: -informační technologie -školení, kurzy -testování -certifikace specialistů -konzultace -technická podpora.

Kadeřnický a kosmetický velkoobchod. Zařizování salónů. Velkoobchodní prodej, internetový obchod: - kadeřnické potřeby - vlasová kosmetika - dekorativní kosmetika - potřeby pro kadeřnice, kosmetičky, pedikérky, nehtový modeling. Člen velkoobchodního řetězce Hair Servis. Pořádáme odborné semináře a školení.

ZEROSS-SVÁŘEČSKÉ NAKLADATELSTVÍ A VZDĚLÁVACÍ SPOLEČNOST. Služby: -tvorba učebních materiálů a pomůcek pro výuku svařování. Semináře pro svářečské školy, technology a učitele. Semináře zkušebních organizací. Vydavatelství.

Školení-firemní kurzy: -marketing -internet-nový způsob komunikace -personalistika -management -jazykové kurzy, výuka jazyků: -anglicky, německy, francouzsky, španělsky. Kurzy pro veřejnost: -počítačové kurzy -jazykové kurzy: -angličtina, francouzština, němčina, španělština -pořádání konferencí a odborných ...

Služby: -manažerské vzdělávání: -řízení lidských zdrojů, efektivní management. -kurzy komunikace: -asertivita, vyjednávání... -výcvik interních lektorů. -poradenství.

Účetní a vzdělávací kancelář Účetní a auditorské činnosti a jejich revize; daňové poradenství. Poradenství v oblasti podnikání a řízení. Vzdělávání dospělých a jiné vzdělávání.