Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Vzdělávací agentura. Organizujeme: - kurzy, semináře, z oblasti účetnictví a daní Realizujeme tyto aktivity: - účetní a daňová terminologie v angličtině - účetnictví v příspěvkových a nevýdělečných organizacích - IAS/IFRS.

Poradenská činnost: -systémy řízení jakosti -bezpečnost práce -požární ochrana -ochrana životního prostředí.

Reklama. Propagace. Vzdělávání, školení. Marketingové služby.

Prodej, servis: - měřicí technika pro vláknovou optiku - technika pro měření TV a SAT signálů - koaxiální kabely a mikrovlnné antény Služby: - kalibrační laboratoř - úřední měření v oboru vláknové optiky - školení - vývoj učebních pomůcek a souborů pro výuku vláknové optiky, optoelektroniky a optických komunikací.

Vzdělávací společnost - komplexní služby v oblastech: - rozvoje lidských zdrojů a vzdělávání - příprava a realizace evropských projektů - podnikatelského poradenství - rozvoje municipalit - zavádění systémů managementu jakosti a environmentálního managementu.

Vývoj: -aplikace ACCES SQL SERVER. Kompletní řešení pro internet. Správa počítačové sítě. Školení a konzultace. WWW prezentace. Pojištění: -software -brocker.

Vzdělávací programy: - výpočetní technika - účetnictví - jazykové vzdělávání.

Praktická doporučení, jak dosáhnout lepšího využití potenciálu zákazníků, řízení obchodníků, zefektivnění marketingu a zvýšení prodeje. Vzdělávání a poradenství v oblastech: obchodní strategie, obchodní analýzy, marketingový plán, efektivní komunikace se zákazníky, plánování prodeje, řízení obchodního týmu, manažerský reporting, implementace ...

Poskytovaní poradenských a vzdělávacích služeb zákazníkům, poradenství. Zabezpečování akreditovaných vzdělávacích programů pro průběžné vzdělávání úředníků a vedoucích pracovníků veřejné správy: -semináře, školení, diagnostika manažerů, obchodníků, personalistů. Poradenství-rozvoj a hodnocení zaměstnanců.

Jazykové kurzy (anglický, německý jazyk). Firemní školení, kurzy.

Činnost: - zajištění organizace a realizace vzdělávacích aktivit v oblasti veřejné a státní správy.

Školení a konzultace včetně zákaznické podpory a programování na zakázku. Programování v databázovém prostředí Oracle, SQL server, DB2, MySql nebo Access.

Výukové středisko kurzů: -počítačové kurzy, školení na PC: -operační systémy -Microsoft Office -Internet -Autodesk -Linux a Unix -školení pro práci v zahraničí: -jazykové kurzy, Internet -kurzy kvalifikované obsluhy PC: -programátor, grafika, tvorba WWW stránek.

Svářečská škola. Školící a poradenská činnost v oblasti svařování.

Firma dodává a exportuje: Fasády: - systémy vnějšího zateplení budov - široký sortiment ušlechtilých omítkovin a malt - sanační systémy na betonové stavby - fasádní barvy - spárovací hmoty - stavební lepidla a tmely Interiery: - vnitřní nátěry - syntetické bezesparé podlahoviny - akustické systémy Sanace: - tekuté ...

Zpracování provozních řádů. Služby v oblasti hygieny: -poradenství a konzultace stran povolení a povinností projektanta, investora a provozovatele -činnosti epidemiologicky závažné - posouzení vybraného prostoru, ochrana veřejného zdraví, provozní řády zpracování, školení, audit -ubytovací služby - zpracování provozních řádů pro hotely, ...

Služby: -finanční společnost -kuzy, vzdělávání -cestovní agentura Pořádání: -firemních, společenských akci

Institut realitního a právního vzdělávání. Kurzy, školení v oblasti realit a práva: - firemní - pro veřejnost - na míru. Teambuildingové akce.

Dodávky: - účetní software, programy pro účetnictví. Školení a semináře

Poskytování služeb v oblasti ochrany a bezpečnosti zdraví při práci. Pronájem a oprava: - strojního zařízení - mechanizovaných výztuží.

Zabýváme se tvorbou vnitřního prostředí budov z hlediska projektování, realizace, výuky, výzkumu a vývoje a legislativy.

Vzdělávací a poradenská společnost. Formy vzdělávacích programů: - výkladové přednášky a interaktivní semináře - vyhledávání nových zákazníků - vzdělávací kurzy managementu.

Činnost: - výstavby a rekonstrukce kotlů - modernizace kotelen a výměníkových stanic - výstavby a rekonstrukce rozvodných a řídících systémů - defektoskopie Prodej: - svářecí technika - armatury - technické plyny - kotle Buderus Půjčovna nářadí Svářečská škola