Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Vzdělávací agentura VOX. Vzdělávací programy (kurzy) v oblastech: - veřejné vzdělávání - vzdělávání na zakázku. - manažerské vzdělávání. Obory: - právo - daně - účetnictví - finance - ekonomické a finanční vzdělávání - personalistika a mzdy - manažerské vzdělávání - mezinárodní účetní standardy - neziskový sektor - ...

Nabízíme tyto služby: - školení, kurzy, semináře - zajišťování - konference - outdoorové akce a firemní párty - rekvalifikační kurzy s certifikáty a s akreditací MŠMT ČR - škola profesionálních hostesek - vizážistická škola.

Personální, organizační a ekonomické poradenství, obousměrné překlady a tlumočení, vedení odborných kursů, školení a vzdělávacích akcí.

www.doucovaniucetnictvi.cz se zabývá pořádáním kurzů z oblasti účetnictví a daní. Od konkurence se lišíme především tím, že naše kurzy jsou zaměřeny především pro začínající podnikatele, účetní a studenty. Dále poskytujeme služby z oblasti soukromé výuky účetnictví (především doučování studentů), ale i odborných účetních a daňových konzultací.

Počítačové kurzy s osvědčením: Základy PC - Windows, Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, Tvorba www stránek, MS Project, pořádáme kurzy i ve firmě zákazníka, též individuální konzultace. Manažerské kurzy - specialisté připraví přímo na míru.

Služby: - Vytváření vztahů s médii - Tvorba PR strategií - Komunikace B2B - Projekty podpory prodeje - Návrhy a realizace společenských akcí - Tvorba obsahu - Mediální školení - Tvorba firemních tiskovin - Direct marketing - Výběr a nákup médií - Uvedení produktu na trh - Produkce - Tvorba a provoz webových stránek.

Nabídka: - psychologické poradenství pro jednotlivce a organizace - školení - workshopy - tréninky - lektorování psychologických kurzů.

Odborný poradce PO a BOZP. Služby v oblasi bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochraně: - kompletní služby pro firmy i podnikající fyzické osoby v uvedených oborech dle platných právních předpisů

Služby, servis: -revize, montáž, servis plynových zařízení -revize, montáž, servis elektrických zařízení -revize, montáž, servis tlakových zařízení -revize zdvihavích zařízení -školení BOZP -požární ochrana.

Jsme autorizované školicí středisko firem Microsoft, Autodesk, Adobe, Corel. Nabízíme počítačové rekvalifikace a školení pro firmy i veřejnost, certifikované kurzy, testy a certifikace ECDL, Prometric, manažerské vzdělávání, účetnictví, foto kurzy.

Provádění technických analýz průmyslových problémů: - zakázková a konzultační činnost - účast na společných projektech dlouhodobého nebo kráktodobého charakteru - zavádění pracovišť technických analýz u zákazníka - pořádání konferencí, seminářů a školení.

Poradenství: - ochrana a bezpečnost zdraví při práci.

Nabídka kurzů pro firemní vzdělávání, setkání personálních pracovníků.

Společnost vznikla za účelem integrace nových poznatků z atraktivních oborů a přístupů ve vzdělávání a rozvoji dětí i dospělých ve 21. století, kterými jsou koučování (koučink), systemické přístupy, Neurolinguistické programování (NLP) a Ericksonský přístup (hypnóza a sugesce). Cílem je nabídkout širokou škálu nástrojů pro rozvoj sebe i ...

Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti.

Pořádání: -zdravotnické kurzy, školení, semináře. -odborné konzultace v oblati první pomoci. Rekvalifikační kurzy: -instruktor první pomoci. -zdravotník zotavovacích akcí. Školící středisko Luže-Bělá.

DAVID SERVIS. -poradenské a konzultační služby pro oblasti systémů řízení a -komplexní služby při správě nemovitostí Poskytovaný poradensko – konzultační servis je realizován v rozsahu: -řízení a chod organizace (organizační a personální audity, návrhy optimalizace) -systémy managementu (budování, zavádění a údržba systémů ...

individuální koučink, rozvoj osobnosti, skupinový koučink, týmový koučink, rozvoj týmových dovedností.

Vývoj, výroba: - software-informační systémy GORDIC pro státní správu a samosprávu. Webdesign - tvorba www stránek. Počítačová školení a kurzy.

Maloobchod, e-shop: - pomůcky pro výškové práce, arboristiku - prodej pracovních a ochranných oděvů - vybavení pro lanové parky - stromolezecké chyty - geocatching pomůcky. Školení, kurzy: - AirSpade - výškové práce - arboristika. Služby: - revize BOZP - revize OOPP.

Systémy řízení (zavádění a podpora provozování): - Kvalita (QMS - ISO 9001) - Životní prostředí (EMS - ISO 14001) - Eco-Management (EMAS) - Bezpečnost práce (BOZP - OHSAS 18001) - Bezpečnost informací (ISMS - ISO 27001) - IT služby (ITSM - 20000-1) - Integrovaný systém managementu (IMS) - Interní audit - Školení - Ochrana utajovaných ...

Vzdělávací akce a školení - komunikace a příbuzná témata: - pro firmy, manažerská školení - pro státní správu - ve zdravotnictví Psychologie trhu a reklamy: - marketing - analýza trhu - imageové kampaně.

- zprostředkování obchodu a služeb - pořádání odborných kurzů, školení, a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnost - reklamní činnost a marketing - agenturní činnost v oblasti kultury a umění - pořádání výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí - pořádání kulturních produkcí, zábav a provzování - organizování ...

Netradiční efektivní formy vzdělávání pro firmy v oblasti osobního rozvoje. Klademe důraz na charismatické a originální lektory, prožitkové metody výuky. Organizuje firemní kurzy a setkání v ČR i v zahraničí.

Školení řidičů motorových vozíků